FORMA NA PRALINKY - POLOKOULE FACET Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Průměr pralinky: 25 x 25 mm Výška pralinky: 12,5 mm Hmotnost pralinky: 5 g Počet pralinek: 24 ks (3 x 8 ks)
FORMA NA TABULKY - 21x TABULKA ČTVEREC KAKAOVÝ BOB Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových tabulek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: lt;/strong>24 mm Rozměry tabulky: 31,5 x 31,5 mm Výška tabulky: 5 mm Hmotnost tabulky: 5 g Počet tabulek: 21 ks (3 x 7 ks)
FORMA NA PRALINKY - VAJÍČKO Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Rozměry pralinky: 33 x 23 mm Výška pralinky: 12 mm Hmotnost pralinky: 5 g Počet pralinek: 24 ks (3 x 8 ks)
FORMA NA PRALINKY - J.F. SUTEAU Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Rozměry pralinky: 38 x 25 mm Výška pralinky: 20 mm Hmotnost pralinky: 10 g Počet pralinek: 24 ks (3 x 8 ks)
FORMA NA PRALINKY - LEBKA Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Rozměry pralinky: 26 x 38 mm Výška pralinky: 27 mm Hmotnost pralinky: 12 g Počet pralinek: 24 ks (3 x 8 ks)
STŘÍKACÍ PISTOLE NA KAKAOVÉ MÁSLO Pistole vhodná na dekoraci pralinek pomocí kakaového másla.
KNIHA FINE CHOCOLATES BY JEAN-PIERRE WYBAUW Kniha věnovaná čokoládě a všemu, co s čokoládou souvisí. V knize se dozvíte informace o původu čokolády, výrobě. Zjistíte fyzikální i chemické vlastnosti čokolády, které jsou velmi důležité pro následnou práci s ní. Kniha obsahuje také vysvětlení technik týkajících se čokolády, přípr