Král kokosů je divoce rostoucí palma na Srí Lance. Tato palma produkuje unikátní ořechy s výživově bohatým nutričním profilem, který se promítá do lahodného kokosového nápoje plným elektrolytů, antioxidantů a vitamínů.
Strouhaný sušený kokos v té nejlepší originální bio kvalitě přímo od cejlonského výrobce určený na pečení, vaření, přípravu raw dezertů, míchání vlastních domácích musli, trail mixů, svačinek, zkrátka všeho, co vás napadne.
Křupavé a zároveň lahodně krémové kokosové lupínky jsou tak dobré, že je budete mlsat po hrstech. Hodí se i na pečení, pro přípravu exotických slaných pokrmů, do domácího musli apod.
Ochutnejte tuto pravou kokosovou žlutou kari omáčku přímo od cejlonského výrobce, která vytvoří potřebný základ pro spoustu pokrmů.
Delikátní kokosové máslo nesmí ve vaší kuchyni chybět! Využijete ho na vaření, pečení, umícháte z něj kokosové mléko i smetanu anebo si ho vychutnáte jen tak samotné na lžičce.
Delikátní pražené kokosové máslo nesmí ve vaší kuchyni chybět! Chutná po slaném karamelu a funguje jako skvělá alternativa arašídového másla. Alergici na ořechy zaplesají, ale pochopitelně nejen oni.
Kokosová smetana ke šlehání, lahodná, voňavá a sametově jemná. Skvělá jako alternativa klasické kravské šlehačky nejen pro vegany a alergiky na laktózu
Unikátní “magická” bylinka, která vytváří krásný, indigově modrý nálev, který po přidání citronu změní barvu na fialovou. Chutná výtečně horký, připravený jako čaj, ledový jej můžete zase použít jako základ pro výrobu limonády, kterou před očima vašich hostů zbarvíte z modré na fialovou.
Voňavý prášek z celých vanilkových lusků je naprostá nezbytnost nejen při pečení vanilkových rohlíčků. Provoní spoustu pokrmů, můžete si z ní připravit i domácí vanilkový cukr nebo s ní provonět DIY kosmetiku.
Lahodný a hustý přírodní sirup z kokosového nektaru funguje jako tekuté alternativa rafinovaného bílého cukru, medu, či na jiných zpracovaných cukrových sirupů.
Pravý cejlonský cukr z kokosového nektaru v bio a raw kvalitě , který můžete použít jako alternativu toho klasického bílého. Je skvělý na vaření, ke slazení nápojů, ale i k přípravě raw pokrmů.
Pravý cejlonský cukr z kokosového nektaru v bio a raw kvalitě , který můžete použít jako alternativu toho klasického bílého. Je skvělý na vaření, ke slazení nápojů, ale i k přípravě raw pokrmů.
Kokosový olej bez vůně a chuti je vhodný pro přípravu jakéhokoliv pokrmu. Velmi dobře se hodí na smažení, vaření, zkrátka jakékoliv tepelné zpracování.
Kokosová funguje jako multifunkční pomocník v kuchyni, využijete ji na vaření, pečení i přípravu studených pokrmů. Můžete ji přimíchat i do různých kaší a dezertů a navýšit tak jejich výživovou hodnotu.
Raw extra panenský kokosový olej přímo od cejlonského výrobce (žádná směs) by neměl chybět v žádné domácnosti. Jedná se o jeden z nejmultifunkčnějších olejů vůbec. Využijete ho jak v kuchyni na vaření, tak v koupelně na zkrášlování a péči o celé tělo.