České ghíčko

Bio Ghítela 1000ml

Bio Ghítela 1000ml

Ghítela je luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Ve složení naleznete pouze arašídové máslo, med, kakao, ghí a vanilku. Nic víc.

koupit
Ghí 1000ml

Ghí 1000ml

Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů.

koupit
Bio Ghítela arašídová 230g

Bio Ghítela arašídová 230g

Luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.

koupit
České Ghíčko přepuštěné máslo 1000 ml

České Ghíčko přepuštěné máslo 1000 ml

Čistý máselný tuk nejvyšší kvality, který vzniká přepuštěním čerstvého másla (oddělením mléčného tuku od mléčné bílkoviny a vody). Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která jídlu dodá intenzivní chuť i vůni. Ghí je mnohem trvanlivější než máslo a není třeba ho skladovat v lednici. Jeho kouřový bod kolem 250°C a je tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Ghí je vhodné i pro osoby trpící intolerancí na mléčnou bílkovinu!

koupit
České Ghíčko BIO přepuštěné máslo 1000 ml

České Ghíčko BIO přepuštěné máslo 1000 ml

Čistý BIO máselný tuk nejvyšší kvality, který vzniká přepuštěním čerstvého másla (oddělením mléčného tuku od mléčné bílkoviny a vody). Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která jídlu dodá intenzivní chuť i vůni. Ghí je mnohem trvanlivější než máslo a není třeba ho skladovat v lednici. Jeho kouřový bod kolem 250°C a je tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Ghí je vhodné i pro osoby trpící intolerancí na mléčnou bílkovinu!

koupit
České Ghíčko Konopný balzám s Ghí 30 ml

České Ghíčko Konopný balzám s Ghí 30 ml

Tváře ošlehané chladem, popraskané rty, šupinatá kůže na rukou. Brr, to nechceš!

koupit
Ghítela lískooříšková 230g

Ghítela lískooříšková 230g

Lískooříšková Ghítela® je luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Lze ji konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.

koupit
Ghí 340 ml

Ghí 340 ml

Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury.

koupit
Bio Ghí 340 ml

Bio Ghí 340 ml

Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. 

koupit
Ghí 760 ml

Ghí 760 ml

Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. 

koupit
Bio Ghí 760 ml

Bio Ghí 760 ml

Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury

koupit
České Ghíčko přepuštěné máslo 760 ml

České Ghíčko přepuštěné máslo 760 ml

Čistý máselný tuk nejvyšší kvality, který vzniká přepuštěním čerstvého másla (oddělením mléčného tuku od mléčné bílkoviny a vody). Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která jídlu dodá intenzivní chuť i vůni. Ghí je mnohem trvanlivější než máslo a není třeba ho skladovat v lednici. Jeho kouřový bod kolem 250°C a je tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Ghí je vhodné i pro osoby trpící intolerancí na mléčnou bílkovinu!

koupit
České Ghíčko přepuštěné máslo 340 ml

České Ghíčko přepuštěné máslo 340 ml

Čistý máselný tuk nejvyšší kvality, který vzniká přepuštěním čerstvého másla (oddělením mléčného tuku od mléčné bílkoviny a vody). Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která jídlu dodá intenzivní chuť i vůni. Ghí je mnohem trvanlivější než máslo a není třeba ho skladovat v lednici. Jeho kouřový bod kolem 250°C a je tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Ghí je vhodné i pro osoby trpící intolerancí na mléčnou bílkovinu!

koupit
České Ghíčko BIO přepuštěné máslo 720 ml

České Ghíčko BIO přepuštěné máslo 720 ml

Čistý BIO máselný tuk nejvyšší kvality, který vzniká přepuštěním čerstvého másla (oddělením mléčného tuku od mléčné bílkoviny a vody). Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která jídlu dodá intenzivní chuť i vůni. Ghí je mnohem trvanlivější než máslo a není třeba ho skladovat v lednici. Jeho kouřový bod kolem 250°C a je tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Ghí je vhodné i pro osoby trpící intolerancí na mléčnou bílkovinu!

koupit
České Ghíčko BIO přepuštěné máslo 340 ml

České Ghíčko BIO přepuštěné máslo 340 ml

Čistý BIO máselný tuk nejvyšší kvality, který vzniká přepuštěním čerstvého másla (oddělením mléčného tuku od mléčné bílkoviny a vody). Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která jídlu dodá intenzivní chuť i vůni. Ghí je mnohem trvanlivější než máslo a není třeba ho skladovat v lednici. Jeho kouřový bod kolem 250°C a je tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Ghí je vhodné i pro osoby trpící intolerancí na mléčnou bílkovinu!

koupit