Ghítela je luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Ve složení naleznete pouze arašídové máslo, med, kakao, ghí a vanilku. Nic víc.
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů.
Luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.
Lískooříšková Ghítela® je luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Lze ji konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury.
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury.
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury.
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury
Ghí je čistý máselný tuk pro každodenní použití v kuchyni. Ideálně se hodí ke smažení, jelikož se nepřepaluje, používá se jako omastek, přidává do těsta při pečení…
Ghí je čistý máselný tuk pro každodenní použití v kuchyni. Ideálně se hodí ke smažení, jelikož se nepřepaluje, používá se jako omastek, přidává do těsta při pečení…
Ghí je čistý máselný tuk pro každodenní použití v kuchyni. Ideálně se hodí ke smažení, jelikož se nepřepaluje, používá se jako omastek, přidává do těsta při pečení…
Ghí je čistý máselný tuk pro každodenní použití v kuchyni. Ideálně se hodí ke smažení, jelikož se nepřepaluje, používá se jako omastek, přidává do těsta při pečení…
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla.
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla.
České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla.