Muškátový oříšek je koření velmi výrazné chuti a aromatu. Sám název oříšek může být poněkud zavádějící, stejně jako u květu , neboť se nejedná o ořech ale o jádro pecky tropického muškátovníku.
Muškátový oříšek je koření velmi výrazné chuti a aromatu. Sám název oříšek může být poněkud zavádějící, stejně jako u květu , neboť se nejedná o ořech ale o jádro pecky tropického muškátovníku.
Muškátový oříšek je koření velmi výrazné chuti a aromatu. Sám název oříšek může být poněkud zavádějící, stejně jako u květu , neboť se nejedná o ořech ale o jádro pecky tropického muškátovníku.
Muškátový oříšek je koření velmi výrazné chuti a aromatu. Sám název oříšek může být poněkud zavádějící, stejně jako u květu , neboť se nejedná o ořech ale o jádro pecky tropického muškátovníku.
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem svatou trojici české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a následně se suší na slunci.
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem svatou trojici české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a následně se suší na slunci.
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem svatou trojici české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a následně se suší na slunci.
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem svatou trojici české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a následně se suší na slunci.
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem svatou trojici české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a následně se suší na slunci.
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem svatou trojici české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a následně se suší na slunci.
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem svatou trojici české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a následně se suší na slunci.
Nové koření tvoří spolu s bobkovým listem a pepřem svatou trojici české kuchyně- divoké koření. Jedná se o sušené plody pimetovníku, které se za zelena sbírají a následně se suší na slunci.
Oregano je především voňavé koření vhodné do italské a řecké kuchyně. Hodí se na pizzu, do salátů i těstovinových jídel. Je i léčivé. Pomáhá mírnit křeče. Uklidňuje trávení i vystresovanou hlavu. Má hojivé a desinfekční účinky
Oregano je především voňavé koření vhodné do italské a řecké kuchyně. Hodí se na pizzu, do salátů i těstovinových jídel. Je i léčivé. Pomáhá mírnit křeče. Uklidňuje trávení i vystresovanou hlavu. Má hojivé a desinfekční účinky
Oregano je především voňavé koření vhodné do italské a řecké kuchyně. Hodí se na pizzu, do salátů i těstovinových jídel. Je i léčivé. Pomáhá mírnit křeče. Uklidňuje trávení i vystresovanou hlavu. Má hojivé a desinfekční účinky