Křupavé kousky granoly z bezlepkových BIO ovesných vloček, ke kterým jsme přidali BIO pistácie. Ty jsou zdrojem kvalitních tuků s vysokým podílem nenasycených mastných kyselin a vitamínů skupiny B. Pro sladší a jemnější chuť jsme granolu doplnili o kousky bílé čokolády a námi vyrobený mandlový krém z BIO mandlí. Jako tuk zde posloužilo BIO ghí, které má příjemnou máslovou vůni s lehkým oříškovým aroma. Kromě toho obsahuje zdraví prospěšné omega 3 a 6 mastné kyseliny doplněné o látky udržující zásadité pr
BIO extra panenský olivový olej z odrůdy Hojiblanca je olej ze časně sklizených oliv ve Španělsku. Díky časné sklizni se získá ten nejkvalitnější olej. Vysoká kvalita je dána mimo jiné také velmi nízkou aciditou neboli kyselostí, která je u tohoto oleje do 0,3%. Získal hned několik mezinárodních ocenění jako olej prvotřídní kvality. Jeho vysoká kvalita je certifikována značkou původu Estepa, která má nejnáročnější požadavky na kvalitu olivových olejů, které jsou na trhu k dostání. Olej má i certifikaci in
Zapečené BIO ovesné vločky spolu s kousky exotického manga a papáji, kešu krémem, kokosovým sirupem a kousky organických kešu oříšků. To je granola, která potěší všechny milovníky sladkých snídaní. Stačí zalít mlékem nebo přidat do jogurtu a v okamžiku vykouzlíte plnohodnotnou snídani nebo dopolední svačinu.
Lahodná granola pouze z rostlinných ingrediencí je vynikající snídaně pro milovníky rostlinné stravy, ale také všechny, kteří svůj jídelníček chtějí obohatit o dávku vlákniny z rostlinných ingrediencí. Vegan granola jsou zapečené BIO bezlepkové ovesné vločky spolu s veganskou mléčnou čokoládou a arašídovým krémem z organických arašídů. Jako tuk jsme použili kokosový BIO olej a sladkou chuť granole propůjčil BIO kokosový sirup. Veganská čokoláda je vyrobena z chufa plodů. Chufa, neboli tygří ořech, je sup
Keltská sůl je pravá nerafinovaná mořská sůl šedivé barvy, která neprochází žádným čištěním, díky čemuž si zachovává široké spektrum minerálů a stopových prvků obsažených v mořské vodě. Oproti klasické kuchyňské soli má menší podíl chloridu sodného. Těží se ve Francii v oblasti Guérande poblíž Keltského moře ve slaništích vybudovaných na vrstvě šedého jílu. Také proto se používá přízvisko šedá sůl. Je ideální k dochucení bílého masa, ryb, ale i omáček nebo steaků.
Keltská sůl je pravá nerafinovaná mořská sůl šedivé barvy, která neprochází žádným čištěním, díky čemuž si zachovává široké spektrum minerálů a stopových prvků obsažených v mořské vodě. Oproti klasické kuchyňské soli má menší podíl chloridu sodného. Těží se ve Francii v oblasti Guérande poblíž Keltského moře ve slaništích vybudovaných na vrstvě šedého jílu. Také proto se používá přízvisko šedá sůl. Je ideální k dochucení bílého masa, ryb, ale i omáček nebo steaků.
Popcorn je klasika pro večery u filmu i na rodinnou oslavu. Ten náš je připravovaný z BIO kukuřice pražený na BIO kokosovém oleji.