Tento bezbarvý likér s obzvláště jemnou chutí vzniká pouze z kakaových bobů po vícenásobné destilaci. Bols Cacao White byl speciálně vytvořen pro míchané nápoje, u kterých nejsou žádoucí žádné barevné změny, ale aroma je nepostradatelné.
Původní recept na tento jedinečný holanský obilní destilát pochází z roku 1820. Vzniká fermentací prvotřídních holandských zrn jako je kukuřice, žito či pšenice. Následnou trojnásobnou destilací vzniká sladový destilát, který tvoří srdce samotného genevru, a následně se míchá s 22 druhy bylin a koření.
Charakteristický svou výraznou nezaměnitelnou modrou barvou, příjemnou, vyváženou citrusovou vůní a osvěžující pomerančovou chutí. Jedinečné aroma tvoří parfém vonných silic s kůry sladkých a hořkých pomerančů z karibského ostrova Curacao.
Ovocné likéry (nazvané většinou podle převládajícího použitého ovoce), tzv. „krémy“ (o obsahu cukru min. 28 %), likéry jádrové (na bázi peckovin a jedlých jader), likéry bylinné s přísadami vybraných druhů bylin a koření a takzvané „emulzní“ likéry.
Vynikající chuť tomuto likéru dodává kombinace přírodního aroma - k výrobě jsou používány nejlepší z pražených bobů kakaovníku, ke kterým jsou přidávány různé bylinky, které dodávají likéru jeho zvláštní chuť.
Hlavní složkou tohoto křišťálově čistého likéru je komplexní směs citrusových plodů - malých, lehce nahořklých pomerančů pocházejících z ostrova Curacao.
Osvěžující mix kvalitního alkoholu a jemné a šťavnaté chuti na slunci vyzrálých melounů. Tento likér má světle zelenou barvu, příjemnou svěží vůni a delikátní chuť.
Krásny smaragdovo-zelený likér s jemnou chutí zeleného banánu.Cítit v něm můžete i nádech citrusu a bylin. Je méně sladký oproti likéru Bols Banana a vyrobený z přírodních ingrediencí.