Přírodní třtinový cukr - Sypký cukr krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepného cukru. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje přírodní cukr d...
Má jemné hnědé krystalky a výbornou plnou chuť, která ovlivní chuť konečného pokrmu. Díky vyššímu obsahu melasy oproti světlejší demeraře a surovému cukru není úplně sypký. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje přírodní cukr důležité minerální látky. Cukr obsahuje stopová množství dalších min...
Přírodní třtinový cukr NATURALA pochází z ekologického zemědělství. Půda, na které cukrová třtina vyrůstala, nebyla ošetřována žádnými syntetickými chemikáliemi. Tento cukr se vyznačuje jemnými béžovými krystalky a velmi nenápadnou jemnou vůní. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje NATURALA s...
Na rozdíl od hnědého cukru má panela nesrovnatelně bohatší škálu chutí a hlavně vůní, podobně jako med. Bez použití chemických procesů (jako je např. rafinace) je výsledkem výživově bohatý produkt, který si na rozdíl od bílého cukru uchovává všechny důležité látky, které obsahuje cukrová třtin...
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Bio certifikát garantuje šetrné zpracování bez použití chemikálií (např. formaldehydu při ošetření otvorů ve str...
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Kromě sacharózy obsahuje vitamíny řady B, vápník, železo a stopová množství dalších minerálních látek. Bio certi...
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají „mexický strom života a dostatku“ . Z listů se dříve vyráběl papír,...
Bio kešu nepražené Kešu ořechy jsou vyhledávány nejen pro svou jedinečnou chuť, ale také pro vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, vitaminů A, B1 a E a minerálních látek (železa, hořčíku atd.). Pro přímou konzumaci, jako součást asijských pokrmů nebo zlehka opražené se solí. Kešu oříšky ...
Arašídy nabízíme v té nejpřirozenější formě - nepražené, nesolené a v biokvalitě. Nekvalitní burské oříšky mohou obsahovat velmi nebezpečné přírodní toxiny, z nichž nejznámější jsou aflatoxiny. Pro ochranu zákazníka je každá šarže před naloděním testována na aflatoxiny a pokud by nevyhověla po...
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván strouhaný kokos se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Aby farmáři zabránili vyčerpávání půdy a její erozi, pěstují na jednom místě více druhů plodin. Zároveň s kokosovými ořechy tak pěstují i banány, ananasy, koření a kávu. Jako hnojivo jsou po...
Zralé banány jsou nakrájeny na tenké plátky, jemně oslazeny přírodním třtinovým cukrem a osmaženy do křupava.Vhodné jako malá svačina, k doplnění energie při sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Obsah: 150 gSložení: banány, kokosový olej, přírodní třtinový cukr. *...
Sušené brusinky slazené jablečným džusem bez přidaného cukru mají příjemně nakyslou chuť a jsou vhodné k přímé konzumaci. Brusinky mají certifikát původu z kontrolovaného ekologického zemědělství a nejsou – na rozdíl od konvenčních sušených brusinek – sířeny. Brusinky používáme do kaší, müsli ...
Tato velká slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologicého zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě. Slunečnicová semínka jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů. Z naklíčených slunečnicových ...
Tato kvalitní přírodní neloupaná sezamová semínka pocházejí od prověřeného dodavatele a jsou vhodná jak na vaření, tak na přímou spotřebu. Přírodní sezamové semínko je velmi všestranné. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách...
Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Používá se v asijské kuchyni, je velmi dekorativní a nachází použití i v tradiční čínské medicíně. Černé sezamové semínko je velmi všestranné. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a ...