CALLEBAUT MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO V PRÁŠKU Přírodní 100% čisté kakaové máslo. Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho nových výhod v oblasti gastronomie. Na kakaovém másle můžete zdravěji a lépe smažit, protože se nepřipaluje až do teploty 200°C Přináší také nový způsob temperován&i
CACAO BARRY ČOKOLÁDOVÉ TYČKY K ZAPÉKÁNÍ - SILNÉ Čokoládové tyčky vhodné k pečení s intenzivní čokoládovou chutí a vůní. Tyčky odolávají teplotám pečení do 200°C bez změny kvality. Perfektní čokoládová náplň - tyčku pouze vložíte do těsta a upečete. Délka: cca 80 mm Počet kusů v balení: 160 ks
CACAO BARRY KAKAO EXTRA BRUTE 100% prémiové kakao s tmavě červenou barvou a výraznou chutí a aroma Prášek má velmi jemnou texturu Znovu uzavíratelný a recyklovatelný obal Univerzální použití, ideální na jakékoliv korpusy, zmrzliny, viennoiseries, dezerty, pomazánky Vyvážená chuť hořké čokolády s tóny koření a dřeva Obsah tuku: 22-24%
CARMA ČOKOLÁDA GOLD QUINTIN 31% (1,5 kg) Švýcarská karamelová čokoláda GOLD. Čokoláda vyrobená z kvalitního švýcarského mléka a smetany spolu s výběrovým kakaovým máslem. Čokoláda má díky kombinaci výjimečných surovin výraznou krémovou, sladkou a vanilkovou chuť a to i přes nízký obsah cukru. Čokoláda V
CALLEBAUT DRCENÝ BISQUIT (PAILLETE FEUILLETINE) Drcené křupavé palačinky vhodné pro použití v cukrářské výrobě. Vhodné na dekoraci, či napřklad korpusy.
CALLEBAUT ČOKOLÁDA W2 BÍLÁ 28% (10 kg) Skvěle vyvážená smetanově mléčná chuť. Nejjemnější bílá belgická čokoláda. Univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých bílých čoko peciček (CalletsTM). Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek. Obsah kakaových
CALLEBAUT ČOKOLÁDA VELVET BÍLÁ 32% (10 kg) Intenzivní chuť čerstvého mléka a smetany. Nejjemnější bílá belgická čokoláda. Méně sladká chuť. Univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých bílých čoko peciček (CalletsTM). Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek.
CALLEBAUT ČOKOLÁDA 70-30-38 HOŘKÁ 70% Tmavá a extra hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa. Nejjemnější belgická hořká čokoláda díky skvělému způsobu zpracování. Univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých čoko peciček (CalletsTM). Čokoláda se dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek.
CALLEBAUT ČOKOLÁDA 823 MLÉČNÁ 33,6% (1 kg) Ikonická mléčná belgická čokoláda s jemnou chutí. Teplá čokoládová barva. Vyvážená chuť mléka, karamelu a kakaa. Standardní tekutost a univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých čoko peciček (CalletsTM). Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vho
CALLEBAUT ČOKOLÁDA 811 HOŘKÁ 54,5% (10 kg) Skvěle zaoblená a vyvážená kakaová chuť s vanilkovým podtónem. Nejjemnější hořká belgická čokoláda. Univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých čoko peciček (CalletsTM). Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek. Při výrobě čo
CARMA ČOKOLÁDA NUIT BLANCHE BÍLÁ 37% (1,5 kg) Švýcarská bílá čokoláda vyjímečná pro svou čistou bílou barvu. Čokoláda vyrobená z vysoce kvalitního švýcarského mléka a smetany spolu s výběrovým kakaovým máslem. Čokoláda má díky kombinaci výjimečných surovin výraznou krémovou, slad
CALLEBAUT ČOKOLÁDA RUBY 47,3% (10 kg) Čokoláda RUBY je vyrobena ze speciálně vypěstovaných červených bobů. Po hořké, mléčné a bílé je tu nový typ čokolády - RUBY! RUBY je zcela bez přidaných barviv a aromat. Chuť RUBY je příjemně osvěžující, ovocná s mírně kyselými tóny. Díky RUBY můžete objevit nové možnosti párová
MONA LISA ČOKOLÁDOVÉ DEKORACE - FILIGRÁN MIX FIGURETTES Čokoládové dekory 3 různých tvarů. Tenké dekorace z hořké čokolády. Počet kusů v balení: 150 ks
CALLEBAUT ČOKOLÁDA NXT DAIRY FREE VEGAN - MLÉČNÁ 42,3% (2,5 kg) Nejchutnější a nejkrémovější alternativa k mléčné čokoládě na světě. Místo mléka je použita rostlinná Chufa. Použití je stejné, jako u klasické čokolády. Hodí se na plant-based, vegan i dairy free recepty. Obsah kakaových součástí: 42,3% Obsah tuku: 37%
CACAO BARRY ČOKOLÁDA ALUNGA MLÉČNÁ 41% (5 kg) Mléčná francouzská čokoláda s kvalitní kakaovou a přitom sladce mléčnou chutí. Použitý způsob Q fermentace - pro čistou a výraznou chuť kakaa. Čokoláda je ve formě malých čoko peciček. Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek. Obsah kakaových součástí: 41% Obsah kakaov&e