Želatinové medvídky zná snad každý, ale želatinové medvídky bez cukru? To tu ještě nebylo. Jejich chuť si zamilujete. Sladkost cukru je nahrazena maltitolovým sirupem, který nekazí naše zuby, tělo ho lépe vstřebává, stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě a část cukerného alkoholu se nevstřebává do krve, ale je fermentována v tlustém střevě. Barevnost je získána například paprikovým extraktem či kurkuminem. Želé samo o osobě obsahuje kolagen, omlazující látku a důležitou stavební jednotku pr
Želatinové medvídky zná snad každý, ale želatinové medvídky bez cukru? To tu ještě nebylo. Jejich chuť si zamilujete. Sladkost cukru je nahrazena maltitolovým sirupem, který nekazí naše zuby, tělo ho lépe vstřebává, stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě a část cukerného alkoholu se nevstřebává do krve, ale je fermentována v tlustém střevě. Barevnost je získána například paprikovým extraktem či kurkuminem. Želé samo o osobě obsahuje kolagen, omlazující látku a důležitou stavební jednotku pr
Želatinové medvídky zná snad každý, ale želatinové medvídky bez cukru? To tu ještě nebylo. Jejich chuť si zamilujete. Sladkost cukru je nahrazena maltitolovým sirupem, který nekazí naše zuby, tělo ho lépe vstřebává, stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě a část cukerného alkoholu se nevstřebává do krve, ale je fermentována v tlustém střevě. Barevnost je získána například paprikovým extraktem či kurkuminem. Želé samo o osobě obsahuje kolagen, omlazující látku a důležitou stavební jednotku pr
Želatinové medvídky zná snad každý, ale želatinové medvídky bez cukru? To tu ještě nebylo. Jejich chuť si zamilujete. Sladkost cukru je nahrazena maltitolovým sirupem, který nekazí naše zuby, tělo ho lépe vstřebává, stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě a část cukerného alkoholu se nevstřebává do krve, ale je fermentována v tlustém střevě. Barevnost je získána například paprikovým extraktem či kurkuminem. Želé samo o osobě obsahuje kolagen, omlazující látku a důležitou stavební jednotku pr
Želatinové medvídky zná snad každý, ale želatinové medvídky bez cukru? To tu ještě nebylo. Jejich chuť si zamilujete. Sladkost cukru je nahrazena maltitolovým sirupem, který nekazí naše zuby, tělo ho lépe vstřebává, stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě a část cukerného alkoholu se nevstřebává do krve, ale je fermentována v tlustém střevě. Barevnost je získána například paprikovým extraktem či kurkuminem. Želé samo o osobě obsahuje kolagen, omlazující látku a důležitou stavební jednotku pr