Kypřící prášek do perníku bezlepkový a v biokvalitě. Vhodný pro celiaky i pro spotřebitele se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Neobsahuje fosfáty. Vystačí až na 0,4 kg mouky. Český výrobek.
BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je také vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Kvalitní vanilkový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Přírodní vanilka dává pudinku úžasnou vůni.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Bezfosfátový Složení: BIO kukuřičný škrob, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné Návod k použití: kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále do perníku, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby. Doporučené dávkování (na 0,5 kg mouky): těsta třená - celý sáček těsta křehká - 2/3 obsahu sáčku těsta knedlíková - 1/3 obsahu sáčku Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota166 kcal Energetická hodnota705 kj Tuky0 g z
Složení: BIO kukuřičný škrob, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné, BIO perníkové koření mleté: BIO anýz, BIO hřebíček, BIO kardamon, BIO koriandr, BIO skořice Cassia. Použití: na přípravu perníků Recept: Domácí perník Do nádoby nasypeme 400g hl./pol. mouky (popř. bezlepkové), 100-150g cukru, 1 lžíci kakaa/kávoviny (cca 20g), kypříci prášek do perníku, vše dobře promícháme. Přidáme 100ml oleje nebo rostlinného tuku a přilijeme 400ml mléka/rostlinného nápoje, ve kterém rozšleháme 1-2 vejce (můž