Bio skořicový cukr – báječná přísada na pečení sladkého pečiva v biokvalitě.
Jedinečný kypřící prostředek do perníku v bio kvalitě bez lepku! Určitě vylepší vaše voňavé dobroty.
Bio vanilkový cukr - skvělá přísada na pečení sladkého pečiva v biokvalitě.
Placky lze použít jako přílohu k masu, zelenině i jako samotný pokrm. Výborně chutnají i na sladko s marmeládou a bílým jogurtem.
BIO citronový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů.
Složení produktu: Bio třtinový cukr, přírodní burbon vanilka (min. 1,5 %) Informace pro alergiky: výrobek může obsahovat stopové množství lepku, mléka a vajec.
Složení produktu: bio kukuřičný škrob (100%) Informace pro alergiky: výrobek může obsahovat stopové množství lepku, mléka a vajec
Popis: Bezlepkový pudink v BIO kvalitě s pravou vanilkou. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vysypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 min. Složení: kukuřičný škrob*, mletá vanilka (1,5 %), vanilkový extrakt. Alergeny: Může obsahovat stopy mléka a vajec. Skladování: Skladovat v suchu Výživové údaje na 100 g: kJ 387/kcal 91; tuky 1,3 g; z toho
Popis: Bezlepkový pudinkt v BIO kvalitě s kakaem (minimálně 20 % obsahu). Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vysypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 min. Složení: kukuřičný škrob*, odtučněný kakaový prášek* (20 %). *Z ekologického zemědělství. Alergeny: Může obsahovat stopy mléka a vajec. Skladování: Skladujte v suchu. Výživové údaje na 100 g: kJ
Popis: Netradiční dezert v BIO kvalitě s příchutí ananasu. Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vysypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 min.Složení: kukuřičný škrob*, mletý zelený čaj Matcha* 5 %, přírodní aroma. Alergeny: Výrobek může obsahovat stopové množství vajec a mléka.Skladování: Skladujte v suchu Výživové údaje na 100 g: kJ 1480/kcal 349;
Panna Cotta je typickým italským dezertem z oblasti Piemontu. Je to sypká směs pro přípravu dezertu, jejím základem je sušená syrovátka Složení produktu: Bio sušená syrovátka, bio sušený glukózový sirup, bio kukuřičný škrob, bio agar, bio vanilka mletá (Bourbon). Informace pro alergiky: výrobek obsahuje mléko a může obsahovat stopy vajec Návod k přípravě: Obsah sáčku a 0,5 – 1 lžíci bio třtinového cukru(cca 20g) důkladně rozmícháme ve 200 – 250 ml smetany ke šlehání. 200 ml mléka přivedeme k
Popis: Tradiční dezert v BIO kvalitě s kousky sušených jahod. snadná a rychlá příprava jahodového dezertu přírodní suroviny v biokvalitě vhodné pro bezlepkovou dietu Příprava: Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme si 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vysypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 min. Složení: kukuřičný škrob*, sušené jahody* (10 %), barvivo: červená řepa v prášku*
Směs na přípravu celozrnné pizzy v biokvalitě od tradičního českého výrobce. Snadná a rychlá příprava.
Palačinky je možné plnit marmeládou, tvarohem, špenátem, masovou nebo houbovou náplní.
Sušená sypká směs na přípravu BIO meruňkového nápoje.