Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Zamíchejte do müsli, kaše nebo jogurtu. Užijte si příjemné křupnutí!
Xylitol se řadí mezi náhradní sladidla. Xylitol se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny. Má velmi nízký glykemický index a je proto vhodný i pro diabetiky nebo pro osoby, které drží redukční dietu. Xylitol se velmi dobře rozpouští ve vodě a má sladkou, osvěžující chuť. Oproti klasickému cukru má však o zhruba 40 % méně kalorií. Neškodí zubům. Naopak má schopnost neutralizovat kyselý zubní plak a pomáhá zuby mineralizovat. Xylitol se hodí na vaření, pečení a slazení teplých i st
Matcha Premium je tmavě zelený prášek exkluzivní kvality získaný z pomletých čajových lístků Tencha, ze kterého se připravuje při čajovém obřadu Cha-no- yu vynikající nápoj.
Semínka chia z rostliny Šalvěje hispánské pocházejí z horských oblastí Střední Ameriky. Oceňují je zejména sportovci, vegetariáni, vegani a lidí s redukční dietou. Chia semínka obsahují vlákninu, kvalitní sacharidy, proteiny a tuky, z nichž mají vysoké zastoupení omega 3 mastné kyseliny. Chia semínka mají výbornou schopnost vázat na sebe vodu a vytvořit jemný, zdravý a lehce stravitelný gel. Ten díky svým sytícím vlastnostem pomáhá překonat spolu s dobře vyváženou stravou pocit hladu osobám, které začínaj
Kešu ořechy právem patří do zdravého jídelníčku. Organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Navíc mají jedinečnou máslovou chuť, a proto jsou velmi oblíbené i v kuchyni. Jednoduše z nich připravíte lahodnou kešu omáčku nebo pomazánku. Stejně tak je oceníte při přípravě raw cukroví či sladkých dezertů. Kešu oříšky na první pohled každý pozná podle jejich typického ledvinového tvaru. Díky vysokému obsahu tuků se z kešu ořechů vyrábí i vynika
Brusinky mají své místo v kuchyni, dají se konzumovat samostatně, v jogurtu, musli. Zle z nich vyrobit omáčku, která se hodí k masu nebo zaveřené k samostatné konzumaci nebo do svíčkové. Skvěle se hodí do čajů ne ji můžete nechat louhovat samostatně a dostanete tak, 100% brusinkový čaj.
Houba Reishi (Lesklokorka lesklá) posiluje přirozenou obranyschopnost organismu, pomáhá zajišťovat normální funkci oběhové soustavy a přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Jedním ze základních stopových prvků, který extrakt reishi obsahuje, je zinek, který přispívá k udržení stálosti kyselosti organismu.
Přírodní hydrolyzovaný kolagen pro každého, kdo chce pečovat o svou pleť opravdu od základů. Molekuly kolagenu typu I pomáhají udržovat pokožku hebkou, pružnou a dlouhodobě hydratovanou.
Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Zamíchejte do müsli, kaše nebo jogurtu. Užijte si příjemné křupnutí!
Je vhodný výhradně pro studenou kuchyni, skvělý je jako zálivka do zeleninových salátů, pomazánek nebo k dochucení sýrů. Není určen pro smažení, pečení a přímé vaření - pouze na dochucení hotových jídel, zejména asijské kuchyně.
Epsomská minerální sůl s vysokým obsahem hořčíku a síranu. Má širokou škálu využití. Ideální je do koupelí pro uvolnění svalů, odbourání stresu a detoxikaci. Tip! Sůl lze použít i jako peeling.
Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek.
Maliník pomáhá bojovat proti zadržování vody v organismu, podporuje trávení a přispívá k udržení komfortu před a během menstruace, případně i během menopauzy.
Kešu ořechy právem patří do zdravého jídelníčku. Organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Co se týče minerálních látek, představují významný přírodní zdroj hořčíku. Navíc mají jedinečnou máslovou chuť, a proto jsou velmi oblíbené i v kuchyni. Jednoduše z nich připravíte lahodnou kešu omáčku nebo pomazánku. Stejně tak je oceníte při přípravě raw cukroví či sladkých dezertů. Kešu oříšky na první pohled každý pozná podle jejich typického le
Matcha Premium BIO se získává z lístků Tencha, které se sklízí na jaře a pěstují se na zastíněných plantážích. Lístky se nefermentují, čímž si zachovávají cenné živiny, včetně aminokyselin, vitamínů, minerálů a vlákniny. V Japonsku a Číně se Matcha čaj nepoužívá pouze jako nápoj, ale i jako prášek v teplé a studené kuchyni, při přípravě dezertů a zmrzlin. Dodává pokrmům bohatou chuť, nezaměnitelné aroma a krásnou zelenou barvu. Dávkování: Dvě až tři lžičky čaje našlehejte s malým množstvím vody (cca 75 °C