Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální tvorbě kolagenu. Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a zvyšuje vstřebávání železa.
Tzv. „tekutý vápník“ je unikátní formou kalcia vynikající svou vstřebatelností do organizmu. Vápník s vitaminem D přispívají k udržení normálního stavu kostí, zubů a činnosti svalů. Vápník přispívá k normální funkci nervových přenosů. Vitamin D přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a k udržení jeho normální hladiny v krvi.
Třezalka je známá zejména díky své schopnosti příznivě působit na normální trávení a činnost jater.
Xylitol se řadí mezi náhradní sladidla. Xylitol se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny. Má velmi nízký glykemický index a je proto vhodný i pro diabetiky nebo pro osoby, které drží redukční dietu. Xylitol se velmi dobře rozpouští ve vodě a má sladkou, osvěžující chuť. Oproti klasickému cukru má však o zhruba 40 % méně kalorií. Neškodí zubům. Naopak má schopnost neutralizovat kyselý zubní plak a pomáhá zuby mineralizovat. Xylitol se hodí na vaření, pečení a slazení teplých i st
Matcha Premium je tmavě zelený prášek exkluzivní kvality získaný z pomletých čajových lístků Tencha, ze kterého se připravuje při čajovém obřadu Cha-no- yu vynikající nápoj.
Korejské národní jídlo, zvané také jako Kimchi, je fermentovaná zelenina, která se skvěle hodí k jakémukoli jídlu.
Korejské národní jídlo, zvané také jako Kimchi, je fermentovaná zelenina, která se skvěle hodí k jakémukoli jídlu.
Korejské národní jídlo, zvané také jako Kimchi, je fermentovaná zelenina, která se skvěle hodí k jakémukoli jídlu.
Korejské národní jídlo, zvané také jako Kimchi, je fermentovaná zelenina, která se skvěle hodí k jakémukoli jídlu.
Mandle jsou plné minerálů, především zinku, vápníku, draslíku, hořčíku, železa a dalších vitamínů, nenasycené mastné kyseliny, vláknina a bílkoviny.
Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Zamíchejte do müsli, kaše nebo jogurtu. Užijte si příjemné křupnutí!
Piniové oříšky mají vysoké procento nenasycených mastných kyselin. Často jsou používány v müsli směsích nebo samotné.
Pistácie solené jsou oblíbenou pochoutkou, která spolehlivě zažene každou mlsnou.
Šalvěj příznivě ovlivňuje dýchací systém, pomáhá zvyšovat přirozenou obranyschopnost a přispívá k dosažení komfortu během menstruace.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. obsahují vitamíny, minerální látky, vlákninu, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny. Nyní jsou dostupné ve variantě s uzenou příchutí, která je výborná jen tak na pochutnání nebo jako rychlá svačinka.