Směs velmi kvalitních mořských řas Wakame, Nori a Dulse. Potravina bohatá na bílkoviny, minerály, vitamíny a další specifické živiny, jako jsou polynenasycené mastné kyseliny. Pozoruhodný pro svůj vysoký obsah minerálů a stopových prvků. Všechny prvky potřebné lidským tělem se nacházejí v dostatečném množství v řasách.Tip na přípravu pro dva: namočte 10 gramů mořské zeleniny po dobu 15 minut ve vodě se šťávou z poloviny citronu. Mezitím připravte salát a na konci doplňte mořskou zeleninu, polijte dostateč
Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu nahradit. Wakame je dlouhá řasa, která je součástí japonské stravy a medicíny, kde se používá na čištění krve. Wakame přidejte do polévek, salátů a opečte jako koření.Wakame Algamar jsou mořské řasy v biokvalitě. Pěstované v podmořských zahradách španělského pobřeží Atlantiku. Suší se při minimálních teplotách tak, aby si zachovaly maximum svých nutričních vlastnosti.Složení: Mořské řasy Wakame (Undaria)*. Případný bílý povlak není na záv
Řasy Nori drcené na vločky můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány a vegany. Mořská řasa Nori je jednou z nejrozšířenějších mořských řas, známá svou výbornou chutí. Nutriční hodnoty Nori jsou jedinečné a dokonce v biokvalitě. Jsou pěstované v podmořských zahradách španělského pobřeží Atlantiku. Suší se při minimálních teplotách tak, aby si zachovaly maximum svých nutričních vlastnosti. Řasy, které jsou vlastně jakousi mořskou zeleninou,
Kombu (u nás je známá také pod názvem kelp) rostoucí v čistých, hlubších, chladných vodách Tichého oceánu v severozápadní Asii. Kombu je jednou z řas nejbohatších na jód.Využijete ji při dochucení polévek či zeleninových jídel nebo jako pomocníka pro rychlejši uvaření luštěnin.Kombu Algamar jsou mořské řasy v biokvalitě. Pěstované v podmořských zahradách španělského pobřeží Atlantiku. Suší se při minimálních teplotách tak, aby si zachovaly maximum svých nutričních vlastnosti.Složení: Mořské řasy Kombu (La
Směs velmi kvalitních mořských řas Wakame, Nori a Dulse. Řasy můžete použít jako koření, přidávají se do polévek, do salátů i do hlavních jídel. Vyzkoušejte je v biokvalitě. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány.
Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu nahradit. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát.Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány.
Název této bujné hnědošedé mořské zeleniny pochází z jejího úzkého, protáhlého tvaru. Je velmi chutné a běžné v pobřežních hloubkách a rozbouřených vodách. Je bohatý na vlákninu, vyznačuje se vysokým obsahem železa a chutí připomínající sépii. Dá se jíst syrová i vařená a její textura a chuť z ní činí jednu z nejoblíbenějších mořských zelenin v Atlantiku a možná i tu s největší osobností.
Směs velmi kvalitních mořských řas Wakame, Nori a Dulse. Řasy můžete použít jako koření, přidávají se do polévek, do salátů i do hlavních jídel. Vyzkoušejte je v biokvalitě. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány.
Již staří Keltové znali jeho bohatý obsah vitamínu C , který pomáhal předcházet kurdějím mezi starověkými mořeplavci. Je také pozoruhodný pro svůj protein a výjimečný obsah draslíku. Načervenalé barvy rozzáří saláty a svačiny i bez předchozího namáčení. Jeho jemná chuť a vůně z něj dělají jednu z nejlepších mořských zelenin ke konzumaci syrové nebo v polévkách.
Tato velká, hnědošedá mořská zelenina roste v průměrné hloubce 12 metrů. Je obzvláště bohatý na kyselinu alginovou, má masovou strukturu a používá se při vaření k dochucení nebo jako jiná zelenina. Jeho kyselina glutamová zjemňuje luštěniny. Uspokojuje chuť k jídlu a je bohatá na minerální látky, zejména vápník a hořčík.
Kombu (u nás je známá také pod názvem kelp) rostoucí v čistých, hlubších, chladných vodách Tichého oceánu v severozápadní Asii. Kombu je jednou z řas nejbohatších na jód.Využijete ji při dochucení polévek či zeleninových jídel nebo jako pomocníka pro rychlejši uvaření luštěnin.Kombu Algamar jsou mořské řasy v biokvalitě. Pěstované v podmořských zahradách španělského pobřeží Atlantiku. Suší se při minimálních teplotách tak, aby si zachovaly maximum svých nutričních vlastnosti.Složení: Mořské řasy Kombu (La
Řasy Nori drcené na vločky můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány a vegany. Mořská řasa Nori je jednou z nejrozšířenějších mořských řas, známá svou výbornou chutí. Nutriční hodnoty Nori jsou jedinečné a dokonce v biokvalitě. Jsou pěstované v podmořských zahradách španělského pobřeží Atlantiku. Suší se při minimálních teplotách tak, aby si zachovaly maximum svých nutričních vlastnosti. Řasy, které jsou vlastně jakousi mořskou zeleninou,
Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu nahradit. Wakame je dlouhá řasa, která je součástí japonské stravy a medicíny, kde se používá na čištění krve. Wakame přidejte do polévek, salátů a opečte jako koření.Wakame Algamar jsou mořské řasy v biokvalitě. Pěstované v podmořských zahradách španělského pobřeží Atlantiku. Suší se při minimálních teplotách tak, aby si zachovaly maximum svých nutričních vlastnosti.Složení: Mořské řasy Wakame (Undaria)*. Případný bílý povlak není na záv
Směs velmi kvalitních mořských řas Wakame, Nori a Dulse. Potravina bohatá na bílkoviny, minerály, vitamíny a další specifické živiny, jako jsou polynenasycené mastné kyseliny. Pozoruhodný pro svůj vysoký obsah minerálů a stopových prvků. Všechny prvky potřebné lidským tělem se nacházejí v dostatečném množství v řasách.Tip na přípravu pro dva: namočte 10 gramů mořské zeleniny po dobu 15 minut ve vodě se šťávou z poloviny citronu. Mezitím připravte salát a na konci doplňte mořskou zeleninu, polijte dostateč