Tato čokoláda má původ na Haiti v regionu Grand Nord. Do programu zdejšího podniku PISA je zapojeno 1500 místních farmářů, z toho 400 žen.
Kakaové boby této čokolády pocházejí z Belize, kde je zpracovává fermentační závod Maya Mountain Cacao. Podnik zajišťuje místním farmářům stabilní a férové ceny a zároveň se výrazně angažuje ve vzdělávání celých komunit.
Na první kousnutí ucítíte sílu kakaových bobů a energii divokého pomeranče. Ty doplňuje vůně a ochranné účinky lučních květů, které ji zdobí.
Vychutnejte si takovou čokoládu, jakou zbožňovali Mayové, tekutou a opravdovou.
Rustikální čokoláda je speciální pro svou strukturu nerozpuštěné třtinové šťávy, kterou je slazena. Ne, tahle čokoláda neobsahuje klasický cukr. Ano, můžete si objednat rovnou dvě. :)
Slaná nebo sladká? Jednoduše vynikající! Ochutnejte osvědčenou kombinaci mořské soli s kvalitní 70% čokoládou.
Vychutnejte si sladký kousek exotiky - čokoládu s pestrým chuťovým profilem a květinovým aroma. Čokoláda vyrobená z výběrových kakaových bobů vypěstovaných v Ekvádoru na farmě Hacienda Limon. Každá Single Origin čokoláda je chuťový originál. Jedinečnou a neopakovatelnou chuť jí zaručují ty nejkvalitnější kakaové boby pocházející vždy z jediného regionu.
70 % čokoláda Ajala Uganda je vyrobená z výběrových kakaových bobů z fermentačního závodu a sociálního podniku LATITUDE TRADE CO v Ugandě. Čokoláda vyrobená z výběrových kakaových bobů z fermentačního závodu a sociálního podniku LATITUDE TRADE CO v Ugandě.
Čerstvě pražená káva tvoří s naší čokoládou velmi vyváženou a jemnou kombinaci.
Je až překvapivé, jak geniální je spojení chilli a kakaových bobů. Tato kombinace rozhodně stojí za ochutnání .)
Kokosový krém - odpověď firmy Ajala na mléčnou čokoládu! Ty nejkvalitnější kakaové boby a krémová chuť kokosu se snoubí v nevšední smetanový zážitek.
Tato čokoláda má původ v Dominikánské republice, pyšní se certifikací BIO a kakaové boby pro její výrobu pěstuje 165 malofarmářů.
Tato čokoláda má původ v Tanzanii, kde kakaové boby zpracovává sociální podnik KOKOA KAMILI.
70% čokoláda Madagaskar je vyrobena z kakaových bobů, které zpracovává již druhá generace rodinné farmy Akessonů. Podnik se výrazně orientuje na podporu svých zaměstnanců, jejich rodin a komunity jako celku.
Svěží chutě ananasu a kokosu jsou dobré nejen s rumem, ale také s kakaovými boby.