Chci Ti ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Mořská sůl 70% - Sladké a slané tóny budou překvapovat Tvé chuťové pohárky.
Chci Ti ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Mandle 70% - Tato kombinace vytváří skvělou marcipánovou chuť.
Chci Ti ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Rustikální 70% - Vychutnej si netradiční a silný chuťový zážitek.
Chci Ti ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. TMAVÁ ČOKOLÁDA 85% - TATO ČOKOLÁDA TI DODÁ POTŘEBNOU ENERGII S MINIMEM CUKRU.
Chci Ti ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Kakaové nibsy 70% - Poznej nezaměnitelnou chuť pravé čokolády.
Chci Ti ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. KOKOS A ANANAS - SVĚŽÍ CHUTĚ ANANASU A KOKOSU TOTIŽ JSOU DOBRÉ NEJEN S RUMEM, ALE I S KAKAOVÝMI BOBY.
Chci Ti ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jenz výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Kokosový krém - Odpověď na mléčnou čokoládu!
Čokoláda s mrazem sušenými jahodami, jemným kokosovým mlékem a krémovými kešu ořechy je přesně to, co potřebuješ Mléčná čokoláda Jahoda 49%
Ty nejkvalitnější kakaové boby a krémová chuť kokosu se snoubí v nevšední smetanový zážitek.
Pokud při otevření této tabulky cítíte mořský vánek a slyšíte rytmy salsy, tak pozor, nejste na dovolené
Naši čokoládu vyrábíme z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality
Naši čokoládu vyrábíme z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Poznejte nezaměnitelnou chuť pravé čokolády.
Naši čokoládu vyrábíme z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Poznejte nezaměnitelnou chuť pravé čokolády.
Naši čokoládu vyrábíme z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Poznejte nezaměnitelnou chuť pravé čokolády.
K výrobě rustikální čokolády nás inspirovaly metody a receptury španělských dobyvatelů, kteří se je naučili od Aztéků již v 16. stolet