Nejoblíbenější český destilát ze švestek destilováný v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.
Jemný destilát z mirabelek. Výráběný v soulasu s předpisy kašrut (כשרות). Destilát je kosher, ale především je opravdu skvělé chutě.
Rynglovice je sladší a vzácnější variantou slivovice. Strom Renklóda nese jméno po francouzské královně Klaudii Francouzské.
Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.
Hruškovice je oblíbená kvůli výrazné chuti a vůni. Hruškovice z palírny Agnes je oblíbená i pro svou dokonalou čistotu a kosher kvalitu.
Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého, méně tradičního destilátu.
Na lihovaru Agnes je sympatické, že používají takřka výhradně své suroviny. Pro pálenky vlasní sady, pro medoviny med od vlastních včelstev.
Na lihovaru Agnes je sympatické, že používají takřka výhradně své suroviny. Pro pálenky vlasní sady, pro medoviny med od vlastních včelstev.
Na lihovaru Agnes je sympatické, že používají takřka výhradně své suroviny. Pro pálenky vlasní sady, pro medoviny med od vlastních včelstev.
Tři roky zkoušel, ochutnával a vymýšlel Honza Kadlec svůj gin. Od začátku věděl jedno - nebude postaven na velejemném lihu. Jako základ bude využit ušlechtilý destilát.
Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost...nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.
Nová odrůda jablkoně a zcela nová odrůdová pálenka v portfoliu lihovaru Agnes.
Lahodné spojení zdánlivě překvapivých komponent: výběrové kávy, sladového destilátu a medu.
Pivovice vypálená z ležáku a uleželá 18 měsíců v dubovém sudu.
Přírodní medovina ze Zelené Bohdanče obohacená o přidaný celý chmel.