Kimchi je svěží, křupavý a tak akorát štiplavý korejský zelný salát, který pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sójovku Kikkoman. Oproti verzi Natural v něm naleznete kousky šťavnatého fenyklu, který nejen dokonale zvýrazňuje chuť Kimchi, ale také podporuje vaši chuť k jídlu, působí jako skvělý antioxidant a pomáhá snadnějšímu trávení.
Kimchi je svěží, křupavý a tak akorát štiplavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sójovku Kikkoman. Oproti verzi Natural je více pálivé, ale nebojte se, pusa Vám neupadne!
Kimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sojovku Kikkoman. Na tomto Kimchi si pochutnají i děti a všichni ti, co nemají rádi příliš pikantní pokrmy.
Kimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100% vegan – místo rybí omáčky používáme vysoce kvalitní japonskou sojovou omáčku Kikkoman.
Kimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100% vegan – místo rybí omáčky používáme vysoce kvalitní japonskou sójovou omáčku Kikkoman.
Kimchi je svěží, křupavý a tak akorát štiplavý korejský zelný salát, který pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sójovku Kikkoman. Oproti verzi Natural v něm naleznete kousky šťavnatého fenyklu, který nejen dokonale zvýrazňuje chuť Kimchi, ale také podporuje vaši chuť k jídlu, působí jako skvělý antioxidant a pomáhá snadnějšímu trávení.
Kimchi je svěží, křupavý a tak akorát štiplavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sójovku Kikkoman. Oproti verzi Natural je více pálivé, ale nebojte se, pusa Vám neupadne!
Sladký kešu krém s kokosem je 100% přírodní pochoutka, do které jsme přidali špetku himálajské soli, vanilkového lusku a osladili agávovým sirupem. Krém vyrábíme z pražených kešu oříšků v Přerově bez palmového oleje a přidaného cukru. Kešu obsahují mastné kyseliny a jsou přírodním zdrojem bílkovin. Tuto pochoutku můžete přidat do smoothie nebo jogurtů, namazat na toust nebo si ho dát samostatně na lžičku. Tento oříškový krém můžete použít také na pečení.
Přirozeně kvašené kousky zázvoru jejichž fermentace probíhá ve speciálním nálevu. Vhodný pro konzumaci jako nakládané okurky nebo k japonským pokrmům jako je poké nebo sushi.
Shiitake je exotická masitá houba, která je známá svou lahodnou chutí a účinky - zejména pro ty je hojně využívaná nejen v orientální kuchyni. Shiitake houby je skvělá do polévek, vývarů a omáček.
Červená čočka pochází z Turecka, dnes je ale rozšířená po celé Asii i Evropě. Má vysoký obsah železa, selenu, fosforu, zinku a vitamínu B6. Díky vysokému obsahu železa a bílkovin je vhodná pro vegetariány a rovnoměrné uvolňování glukózy je vhodné pro diabetiky. Obsahuje také vysoký podíl vlákniny.
Cizrna patří mezi nejkvalitnější luštěniny vhodné pro lidskou výživu. Je velmi důležitá jak ve stravě vegetariánů, veganů, malých dětí a také pro těhotné ženy. Cizrna má vysoký podíl bílkovin, sacharidů a vlákniny.
Je to plochá ledvinovitá fazole s jemnou chutí. Díky této chuti jsou ideální ve spojení se zeleninou. Fazole lze využít pro přípravu salátů, polévek, kaší, zapečených jídel, pomazánek či gulášů. V kombinaci s rýží nebo jiným druhem obilniny poskytují plnohodnotné bílkoviny pro vegetariány.
Fazole černá ledvina je odrůda fazolí, která je oblíbená pro svou charakteristickou barvu, tvar a mírně nasládlou chuť. Tento typ fazolí je kulatý, s hladkým povrchem a tmavě fialovou až černou barvou, která je podobná barvě ledviny, což dalo vzniknout jejímu názvu.
Pohanka je dietní obilovina, která je velmi prospěšná našemu organismu a pro svůj vysoký obsah lehce stravitelných plnohodnotných bílkovin, zvláště aminokyselin, nám poskytuje výživnou stravu. V poslední době o ni zájemi prudce vzrůstá, a to nejen mezi vegetariány a makrobiotiky.lt;/p>