Vše pro dům, zahradu i Vaše mazlíčky. Profesionální prodej i servis. 15 let na trhu, výhodné ceny, vše skladem, dodání do 24 hodin – rádi poradíme, pomůžeme.
Klasická řeřicha využívaná hlavně pro zimní rychlení „na vatě“. Vysévejte na husto na povrch vaty nebo substrátu, udržujte při pokojové teplotě. Sklízejte celé rostliny 7—14 dní po výsevu.
Tyčkový fazol s červeně strakatými lusky i zralými semeny. Můžete sklízet mladé lusky, semena v mléčné zralosti i zralá semena. Tradiční italská odrůda, nenáročná a adaptabilní, přizpůsobená i našim podmínkám.
Oblíbená raná odrůda s oválně kulatými plody. Plod je světle zelený s tmavozelenými pásky. Dužnina je zářivě červená, sladké chuti. Délka vegetace je 80 – 85 dnů, hmotnost plodů je až 10 kg.
Roketa = rukola, i když název „rukola“ je někdy nesprávně přisuzován k řezu (wild rocket). Klasická roketa pro pěstování na vatě, podobně jako řeřicha, i pro záhony a truhlíky. Listy jsou výrazně aromatické, nejlahodnější jsou mladé a křehké.
Nenáročná listová zelenina využívaná hlavně pro čerstvé saláty. Má krátkou vegetační dobu, je nenáročná na teplotu a hodí se i pro pěstování mimo hlavní vegetační sezónu.
Nenáročný mangold s tmavě červenými listovými řapíky a bublinatými listy. Je vhodný na pěstování jako „baby leaf“ i pro sklizeň dospělých, plně vyvinutých rostlin. Můžete sklízet jednorázově, nebo postupně otrhávat nejstarší listy.
Raná ředkvička typu „French Breakfast“ s podlouhlými červenými bulvičkami s bílou špičkou. Jemná a křehká dužina bílé barvy. Odrůda vhodná pro jarní a podzimní polní pěstování.
Spolehlivá a oblíbená tradiční odrůda. Raná ředkvička jasně červenými bulvičkami kulovitého tvaru. Je vhodná pro rychlení a rané polní pěstování, můžete ji pěstovat i pro podzimní sklizně ze srpnových výsevů. Pro nejranější sklizně můžete porost zakrýt bílou netkanou textilií, která jej ochrání i proti dřepčíkům.
Kořenová petržel se středně dlouhým, ale mohutným kořenem. Povrch kořene je hladký, dužina bílá a aromatická. Odrůda vyznačující se spolehlivým výnosem. Pro dosažení co nejvyrovnanějších kořenů doporučujeme pěstování na hrůbcích.
Rajče s kulatými, temně karmínovými plody se zeleným žíháním. Dužina je karmínově zabarvená, chutná. Možná znáte spíše její "zelenou sestru" GREEN ZEBRA. Vlastně asi nikdo nedokáže říct, která z těchto dvou zeber byla první. Za vyzkoušení ale stojí obě.
Štíhlá, mírně zahnutá paprika tvarem připomínající banán. Plody s hrubší stěnou dorůstají až 25 cm, sklízejí se již žluto zelené. Odrůda vhodná pro pěstování venku i pod sklem.
Velké biftekové rajče, které i v plné zralosti zůstává zelené. I navzdory svojí barvě má výtečnou chuť s citronovými tóny. Zelených rajčat je skutečně poskrovnu.
Tradiční odrůda raného červeného biftekového rajčete pěstovaná po celém světě. Plody jsou ploše kulovité, mírně žebernaté, šťavnaté. Je ceněna pro spolehlivý výnos a výbornou chuť.
Velké biftekové rajče s karmínové zbarvenými plody a zeleno-karmínovou dužinou. Výtečná chuť. Vysévejte v druhé polovině března, ven vysazujte v druhé polovině května, až přejde nebezpečí posledních jarních mrazíků. Vyberte plně osluněné stanoviště. Zalévejte podmokem, jednou týdně, větší dávkou vody.
Tradiční raná karotka s pravidelnými válcovitými kořeny s kulatou špičkou. Kořeny jsou vhodné pro přímý konzum i pro zpracování. Fysiologicky mladší kořeny z pozdějších výsevů jsou vhodné i na skladování. Vyžaduje dobře připravenou půdu ve staré síle. Doporučujeme rovněž pro pěstování na hrůbcích. Pro spolehlivé vzejití udržujte půdu po výsevu až do vyklíčené rovnoměrně vlhkou.