Máte rádi dobrá a kvalitní piva? My také! A proto Vám nabízíme každý týden pivní novinky z různých koutů nejen České republiky, ale i ze světa! Dále nabízíme suroviny na domácí vaření piva a poradenství.
Pivní styl: Žitná IPA Stupňovitost: 15° Obsah alkoholu: 7% Hořkost: neuvedeno Použité chmely: neuvedeno
Pivní styl: Berliner Weise Stupňovitost: 12° Obsah alkoholu: 5,1 % Hořkost: pivovar neuvádí Použité chmely: pivovar neuvádí Ostatní suroviny: maliny
Pivní styl: New England IPA Stupňovitost: 22° Obsah alkoholu: 9,5 % Hořkost: - IBU Použité chmely: Citra, Galaxy
Pivní styl: New England IPA Stupňovitost: 17° Obsah alkoholu: 7 % Hořkost: neuvedena Použité chmely: Idaho7
Clarity Ferm je snadno použitelný enzym, který eliminuje chladový zákal a snižuje obsah lepku pod 20 ppm, což je mezinárodně uznávaná hodnota pro pivo považované za bezlepkové .
Pivní styl: Světlý ležák Stupňovitost: 12° Obsah alkoholu: 5 % Hořkost: 40 IBU Použité chmely: Žatecký poloraný červeňák
LalBrew Farmhouse ™ je nediastatický hybrid, který se používá k výrobě piv ve stylu saison a farmhouse.
Ilustrovaná mapa pivovarů Česka s tematickou brožurou v měřítku 1 : 500 000
Pivní styl: Sour Ale Stupňovitost: 17° Obsah alkoholu: 7,5% Hořkost: neuvedeno Použité chmely: neuvedeno Ostatní suroviny: maliny, černý rybíz, vanilka
Polaris je německá odrůda pěstovaná od roku 2012 a vyšlechtěná v Institutu pro výzkum chmele v německém Hüllu.
Pivní styl: New England IPAlt;/p> Stupňovitost: 15° Obsah alkoholu: 7% Hořkost: 50 IBU Použité chmely: Amarillo, Citra, Sládek
Summit je odrůda s vysokým obsahem hořkých látek a uvolněná v roce 2003. tento chmel je primárně využíván na hořkost, ale dá se použít i na aroma.
Vysoce pěnivý kyselý aniontový dezinfekční prostředek, který se používá na závěrečný oplach.
Bezoplachový multifunkční čistič na bázi aktivního kyslíku. Odstraňuje hrubé nečistoty a desinfikuje povrch.
Ideální a jednoduché řešení pro ty, co mají rádi chuť dubu ve svých pivech a nelíbí se jim investice, údržba a skladování dubových sudů.