Konopná semínka. Konopná semena můžeme jíst buď samotná, nebo je můžeme přidat do jogurtů, cereálií, smoothies, či využít při pečení. Přibližně 44 % hmotnosti semene představují jedlé oleje, které obsahují asi 80 % esenciálních mastných kyselin jako například kyseliny linolové, omega-6 a omega-3. Další hlavní složkou jsou proteiny.
Konopná semínka. Konopná semena můžeme jíst buď samotná, nebo je můžeme přidat do jogurtů, cereálií, smoothies, či využít při pečení. Přibližně 44 % hmotnosti semene představují jedlé oleje, které obsahují asi 80 % esenciálních mastných kyselin jako například kyseliny linolové, omega-6 a omega-3. Další hlavní složkou jsou proteiny.
Konopná semínka. Konopná semena můžeme jíst buď samotná, nebo je můžeme přidat do jogurtů, cereálií, smoothies, či využít při pečení. Přibližně 44 % hmotnosti semene představují jedlé oleje, které obsahují asi 80 % esenciálních mastných kyselin jako například kyseliny linolové, omega-6 a omega-3. Další hlavní složkou jsou proteiny.
Konopná semínka. Konopná semena můžeme jíst buď samotná, nebo je můžeme přidat do jogurtů, cereálií, smoothies, či využít při pečení. Přibližně 44 % hmotnosti semene představují jedlé oleje, které obsahují asi 80 % esenciálních mastných kyselin jako například kyseliny linolové, omega-6 a omega-3. Další hlavní složkou jsou proteiny.
Konopná semínka. Konopná semena můžeme jíst buď samotná, nebo je můžeme přidat do jogurtů, cereálií, smoothies, či využít při pečení. Přibližně 44 % hmotnosti semene představují jedlé oleje, které obsahují asi 80 % esenciálních mastných kyselin jako například kyseliny linolové, omega-6 a omega-3. Další hlavní složkou jsou proteiny.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pistáciová jádra. Plody pistáciových keřů rostou v hroznech, kdy po dozrání plodu skořápky podélně pukají a tím nám usnadňují vylousknutí jader. Pistácie jsou výborným zdrojem bílkovin, proteinů, sacharidů, uhlohydrátů, vápníku, hořčíku, draslíku, fosforu a železa. Doporučuje se konzumace v kombinaci s ovocem a zeleninou bohatou na vitamín C, který zvyšuje absorpci železa ve střevech.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pistáciová jádra. Plody pistáciových keřů rostou v hroznech, kdy po dozrání plodu skořápky podélně pukají a tím nám usnadňují vylousknutí jader. Pistácie jsou výborným zdrojem bílkovin, proteinů, sacharidů, uhlohydrátů, vápníku, hořčíku, draslíku, fosforu a železa. Doporučuje se konzumace v kombinaci s ovocem a zeleninou bohatou na vitamín C, který zvyšuje absorpci železa ve střevech.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pistáciová jádra. Plody pistáciových keřů rostou v hroznech, kdy po dozrání plodu skořápky podélně pukají a tím nám usnadňují vylousknutí jader. Pistácie jsou výborným zdrojem bílkovin, proteinů, sacharidů, uhlohydrátů, vápníku, hořčíku, draslíku, fosforu a železa. Doporučuje se konzumace v kombinaci s ovocem a zeleninou bohatou na vitamín C, který zvyšuje absorpci železa ve střevech.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pistáciová jádra. Plody pistáciových keřů rostou v hroznech, kdy po dozrání plodu skořápky podélně pukají a tím nám usnadňují vylousknutí jader. Pistácie jsou výborným zdrojem bílkovin, proteinů, sacharidů, uhlohydrátů, vápníku, hořčíku, draslíku, fosforu a železa. Doporučuje se konzumace v kombinaci s ovocem a zeleninou bohatou na vitamín C, který zvyšuje absorpci železa ve střevech.
Nejvyšší kvalita na trhu. Pistáciová jádra. Plody pistáciových keřů rostou v hroznech, kdy po dozrání plodu skořápky podélně pukají a tím nám usnadňují vylousknutí jader. Pistácie jsou výborným zdrojem bílkovin, proteinů, sacharidů, uhlohydrátů, vápníku, hořčíku, draslíku, fosforu a železa. Doporučuje se konzumace v kombinaci s ovocem a zeleninou bohatou na vitamín C, který zvyšuje absorpci železa ve střevech.
Mandle blaširované BIO. Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku.
Mandle blaširované BIO. Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku.
Mandle blaširované BIO. Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku.
Mandle blaširované BIO. Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku.
Mandle blaširované BIO. Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku.