Quinoa červená. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa červená? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v barvě.
Quinoa červená. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa červená? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v barvě.
Quinoa červená. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa červená? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v barvě.
Quinoa černá. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa černá? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v barvě. Tradiční semeno quinoi se zkřížilo s Merlíkem bílým a vznikla nová odrůda, quinoa černá. Oproti bílé quinoe má černá quinoa výraznější chuť a křupavější texturu. Samotnou černou barvu způsobuje přítomnost antokyanů, které také chrání tělo proti volným radikálům, srdečním onemocněním nebo před cukrovkou.
Quinoa černá. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa černá? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v barvě. Tradiční semeno quinoi se zkřížilo s Merlíkem bílým a vznikla nová odrůda, quinoa černá. Oproti bílé quinoe má černá quinoa výraznější chuť a křupavější texturu. Samotnou černou barvu způsobuje přítomnost antokyanů, které také chrání tělo proti volným radikálům, srdečním onemocněním nebo před cukrovkou.
Quinoa černá. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa černá? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v barvě. Tradiční semeno quinoi se zkřížilo s Merlíkem bílým a vznikla nová odrůda, quinoa černá. Oproti bílé quinoe má černá quinoa výraznější chuť a křupavější texturu. Samotnou černou barvu způsobuje přítomnost antokyanů, které také chrání tělo proti volným radikálům, srdečním onemocněním nebo před cukrovkou.
Quinoa černá. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa černá? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v barvě. Tradiční semeno quinoi se zkřížilo s Merlíkem bílým a vznikla nová odrůda, quinoa černá. Oproti bílé quinoe má černá quinoa výraznější chuť a křupavější texturu. Samotnou černou barvu způsobuje přítomnost antokyanů, které také chrání tělo proti volným radikálům, srdečním onemocněním nebo před cukrovkou.
Quinoa černá. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa černá? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v barvě. Tradiční semeno quinoi se zkřížilo s Merlíkem bílým a vznikla nová odrůda, quinoa černá. Oproti bílé quinoe má černá quinoa výraznější chuť a křupavější texturu. Samotnou černou barvu způsobuje přítomnost antokyanů, které také chrání tělo proti volným radikálům, srdečním onemocněním nebo před cukrovkou.
Pomerančová kůra v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Pomerančová kůra v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Pomerančová kůra v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Pomerančová kůra v polevě z hořké čokolády. Přirozeným afrodiziakem pro nás všechny je čokoláda, když je to pak navíc čokoláda hořká – tedy s vysokým podílem obsahu kakaa, účinek je téměř zaručen. Naše hořká čokoláda je vyrobena z těch nejkvalitnějších plodů kakaovníku a uprostřed skrývá kvalitní ořech nebo sušené ovoce, ale také semínka nebo například kávová zrna.
Ovocná směs (banán, jahody, maliny) lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Ovocná směs (banán, jahody, maliny) lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!
Ovocná směs (banán, jahody, maliny) lyofilizované. Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!