Levné kotlíky na guláš, kotlíky na oheň, kvalitní hořáky, kotlíkové soupravy, zabíjačkové kotle
Kotel na zabijačku. Objem: 100 L. Vrchní průměr: 67 cm. Výška: 44 cm. Materiál: ocel, dvě vrstvy smaltu. Smaltovaná poklice. Průměr: 65 cm. Materiál: ocel, dvě vrstvy smaltu. Kvalitní smaltovaný kotel na zabijačku s poklicí, na vaření guláše a různých polévek v přírodě, v zahradě nebo v kuchyně.
Kotel na zabijačku. Objem: 50 L. Vrchní průměr: 56 cm. Výška: 33 cm. Materiál: nerez. Kvalitní nerezový kotel na zabijačku, na vaření guláše a různých polévek v přírodě, v zahradě nebo v kuchyně.
Kotel na zabijačku. Objem: 50 L. Vrchní průměr: 56 cm. Výška: 33 cm. Materiál: nerez. Kvalitní nerezový kotel na zabijačku, na vaření guláše a různých polévek v přírodě, v zahradě nebo v kuchyně.
Kotel na zabijačku. Objem: 70 L. Vrchní průměr: 61,5 cm. Výška: 36 cm. Materiál: nerez. Kvalitní nerezový kotel na zabijačku, na vaření guláše a různých polévek v přírodě, v zahradě nebo v kuchyně.
Kotel na zabijačku. Objem: 80 L. Vrchní průměr: 63,5 cm. Výška: 39 cm. Materiál: nerez. Kvalitní nerezový kotel na zabijačku, na vaření guláše a různých polévek v přírodě, v zahradě nebo v kuchyně.
Kotel na zabijačku. Objem: 100 L. Vrchní průměr: 66 cm. Výška: 42 cm. Materiál: nerez. Kvalitní nerezový kotel na zabijačku, na vaření guláše a různých polévek v přírodě, v zahradě nebo v kuchyně.
Kotlíková souprava obsahuje: Smaltovaný kotlík 10 L. Smaltovaná poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Kotlíková souprava obsahuje: Smaltovaný kotlík 13 L. Smaltovaná poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Kotlíková souprava obsahuje: Smaltovaný kotlík 16 L. Smaltovaná poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Kotlíková souprava obsahuje: Smaltovaný kotlík 20 L. Smaltovaná poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Kotlíková souprava obsahuje: Smaltovaný kotlík 25 L. Smaltovaná poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Kotlíková souprava obsahuje: Smaltovaný kotlík 30 L. Smaltovaná poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Kotlíková souprava obsahuje: Nerezový kotlík 8 L. Nerezová poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Kotlíková souprava obsahuje: Nerezový kotlík 10 L. Nerezová poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.
Kotlíková souprava obsahuje: Nerezový kotlík 14 L. Nerezová poklice. Stojan s pojistný kladkou, délka 1,25 m. Nerezová naběračka, objem 350 ml. Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření.