Byliny na hubnutí, játra, ledviny, žaludek, odvodnění, vysoký krevní tlak, prostatu, trávení a celý organismus. Zdravá výživa, doplňky a superpotraviny.
Pu - erh s chaluhou má příjemné karamelové aroma. Listy Pu-erhu pocházejí ze širokolistých čajových stromů”ta-jie” (Velký list). Čaj Pu-erh je pěstován v Číně v provincii Jün-nan a své jméno dostal podle okresního města Pchu-er.
Černý čaj Pu-erh obsahuje marockou mátu. Pu-erh je nejstarší čaj na světě. Čaj obsahuje spoustu minerálů (vápník, hořčík, železo a zinek), stopových prvků, vitamínů (E) a bílkovin.
Čaj Pu - Erh LEAF obsahuje spoustu minerálů (vápník, hořčík, železo a zinek), stopových prvků (zejména lapač volných radikálů selen, zinek a mangan), vitamínů (E) a též bílkovin. Lze jej pít i pozdě večer, neboť obsahuje mnohonásobně méně taninu a kofeinu než běžný čaj.
Třezalkový čaj - třezalka (Hypericum perforatum herba), v některých jazycích se v překladu nazývá „kvítí sv. Jana“, což je způsobeno tím, že rozkvétá v době svátku svatého Jana (24. června). Třezalka obsahuje provitamin A, vitamin C.
Řepíkový čaj - řepík (Agrimonia eupatoria herba), německý název Konigskraut – královská bylina. Denně si můžete dopřávat jeden šálek na lačno a přes den dva šálky po doušcích. Čaj se pije teplý, má příjemnou vůni i chuť.
Vrbovkový čaj - vrbovka (Epilobium parviflorum herba), lahodný bylinkový čaj s příjemnou vůní, který si můžete vychutnávat každý den ráno na lačno nebo půl hodiny před večerním jídlem. Čaj se pije teplý, vždy čerstvě připravený.
Černý čaj Pu-erh s citronem obsahuje citronovou trávu. Pu-Erh může vynikat nahořklostí měnící se v dlouhou nasládlost. Citronová tráva je druh trávy rostoucí v tropech. Připomíná svojí vůní meduňku, je nazývána také citronella anebo voňatka.
Maliník - Rubi idaei folium. Listy obsahují třísloviny, flavony a organické kyseliny, z nichž nejhojněji je zastoupena kyselina citrónová, dále značné množství vitaminu C, cukry, stopy silice a řada dalších látek.
Jinan list Ginkgo - pro výrobu čaje se sbírají se listy, nejlépe na jaře poté, co dorostou do konečné velikosti. Listy Ginkgo je tak charakteristický svým vzhledem, že není možné si jej splést s jinou bylinou.
Ostropestřec plod - ostropestřec (Cardui marianae fructus), lidově nazýván také bodlák. Bylina není výrazná chutí ani barvou. Po zalití čaje získáte tekutinu takřka bílou, pouze jemně zakalenou. Chuť je velmi nenápadná. Více: Játra a ostropestřec mariánský
Šípkový čaj - šípky jsou, jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C. Za čerstva asi 0,5 - 0,7 %, kdežto suché asi 10 - 20 %. Z dalších vitamínů obsahuje hlavně karoten a vitamin B, třísloviny, kyselinu citrónovou a jablečnou.
Kontryhelový čaj - kontryhel (Alchemilla vulgaris herba), můžete ho znát také pod lidovými názvy: Husí nožka, Rosička, Divý muškát, Hvězdoš. Tato bylina je známá hlavně ženám. Kontryhelový čaj je však vhodný i pro muže všech věkových kategorií.
Echinacea čaj obsahuje: echinacea radix, echinacea flos, echinacea herba. Můžete popíjet až 3x denně. Rostlina třapatka se vyskytuje jako divoká bylina, která má fialově zbarvené květy, které se tvarem podobají sedmikrásce.
Bezový čaj - bez (Sambucus nigra flos) má využití v květu čerbého bezu. Čaj je výborný samostatně, ale je možné ho kombinovat také s jinými bylinkami. Jeho lahodnou chuť si můžete vychutnávat, v kteroukoli denní dobu.
Kotvičník čaj - kotvičník (Tribulus terrestris herba) se v zahraničí, ale i u nás často objevuje pod názevem rostlinná „viagra“. Kotvničník je pozoruhodná drobná chlupatá bylina. Pochází původně z písčitých mořských pobřeží Číny a Japonska.