Maloobchod a velkoobchod italských potravin přímo od výrobců.
Pasta je vyráběna pomalým mísením nejlepší semolinové mouky se studenou vodou proto, aby zenechali a neohrozili její nejcenější prvky: lepek a sacharidy. Těsto se poté jemně vytlačuje z kruhové bronzové formy, která vytváří porézní a drsnou pastu, která je ideální pro vstřebávání omáček a sloučení při krémování. Posléze jsou sušeny při tradiční nízké teplotě pod 36°C po dobu okolo 50 hodin. Záleží také na venkovní teplotě. Po tomto krásném a tradičním procesu je pasta balena do žlutého balení, které je ru
Intenzivní chuť, ale zároveň sladká, jemná a plná činí z této směsi skutečnou specialitu vytvořenou k uspokojení těch nejnáročnějších chutí. Skládá se ze 100% odrůdy Arabica, která patří mezi nejlepší na světě, pražené určitým procesem. Vakuově balená mletá káva, zachovává si svou zvláštní chuť nezměněnou v průběhu času. Je vhodná pro jakoukoli domácí přípravu.Skladujte na chladném a suchém místě. Společnost se systémem řízení kvality certifikovaným společností RINA v souladu s normou UNI EN ISO 9001:2015
100% vysoce kvalitní směs kávových zrn Arabica certifikovaná INEI (italský národní institut espressa). Tato káva zaručuje v espresso šálku vzácnou rovnováhu mezi vůní a chutí s dobrou dávkou krému.Skladujte na chladném a suchém místě. Společnost se systémem řízení kvality certifikovaným společností RINA v souladu s normou UNI EN ISO 9001:2015. Složení: směs kávových zrn pocházejících z Brazílie a Střední Ameriky Země původu: Itálie
Byla vytvořena, aby uspokojila milovníky neapolského espressa. Je to směs se silnou a rozhodující chutí. Získává se odborným mícháním kvalitní kávy Arabica a Robusta z nejlepších plantáží. Vakuově balená mletá káva. Je vhodná pro jakoukoli domácí přípravu.Skladujte na chladném a suchém místě. Společnost se systémem řízení kvality certifikovaným společností RINA v souladu s normou UNI EN ISO 9001:2015. Země původu: Itálie
Pasta je vyráběna pomalým mísením nejlepší semolinové mouky se studenou vodou proto, aby zenechali a neohrozili její nejcenější prvky: lepek a sacharidy. Těsto se poté jemně vytlačuje z kruhové bronzové formy, která vytváří porézní a drsnou pastu, která je ideální pro vstřebávání omáček a sloučení při krémování. Posléze jsou sušeny při tradiční nízké teplotě pod 36°C po dobu okolo 50 hodin. Záleží také na venkovní teplotě. Po tomto krásném a tradičním procesu je pasta balena do žlutého balení, které je ru
Pasta je vyráběna pomalým mísením nejlepší semolinové mouky se studenou vodou proto, aby zenechali a neohrozili její nejcenější prvky: lepek a sacharidy. Těsto se poté jemně vytlačuje z kruhové bronzové formy, která vytváří porézní a drsnou pastu, která je ideální pro vstřebávání omáček a sloučení při krémování. Posléze jsou sušeny při tradiční nízké teplotě pod 36°C po dobu okolo 50 hodin. Záleží také na venkovní teplotě. Po tomto krásném a tradičním procesu je pasta balena do žlutého balení, které je ru
Pasta je vyráběna pomalým mísením nejlepší semolinové mouky se studenou vodou proto, aby zenechali a neohrozili její nejcenější prvky: lepek a sacharidy. Těsto se poté jemně vytlačuje z kruhové bronzové formy, která vytváří porézní a drsnou pastu, která je ideální pro vstřebávání omáček a sloučení při krémování. Posléze jsou sušeny při tradiční nízké teplotě pod 36°C po dobu okolo 50 hodin. Záleží také na venkovní teplotě. Po tomto krásném a tradičním procesu je pasta balena do žlutého balení, které je ru
Pasta je vyráběna pomalým mísením nejlepší semolinové mouky se studenou vodou proto, aby zenechali a neohrozili její nejcenější prvky: lepek a sacharidy. Těsto se poté jemně vytlačuje z kruhové bronzové formy, která vytváří porézní a drsnou pastu, která je ideální pro vstřebávání omáček a sloučení při krémování. Posléze jsou sušeny při tradiční nízké teplotě pod 36°C po dobu okolo 50 hodin. Záleží také na venkovní teplotě. Po tomto krásném a tradičním procesu je pasta balena do žlutého balení, které je ru
Řemeslné těstoviny Pastificio La Rosa jsou vyráběny s použitím nejlepších mouk, nejmodernějších strojů a se silnou vášní vytvořit těstoviny s jedinečnými vlastnostmi. Výrobní cyklus podléhá nejpřísnějším kontrolním pravidlům, aby vám zaručil zdravý a bezpečný produkt.Bronzové formy a pomalá doba sušení zanechává na těstovinách organoleptické vlastnosti, které mohou mít pouze řemeslné výrobky.Pastificio La Rosa vyrábí POUZE 100% bezlepkové CERTIFIKOVANÉ potraviny.Bezlepkové těstoviny neobsahují vejce, mlék
Řemeslné těstoviny Pastificio La Rosa jsou vyráběny s použitím nejlepších mouk, nejmodernějších strojů a se silnou vášní vytvořit těstoviny s jedinečnými vlastnostmi. Výrobní cyklus podléhá nejpřísnějším kontrolním pravidlům, aby vám zaručil zdravý a bezpečný produkt.Bronzové formy a pomalá doba sušení zanechává na těstovinách organoleptické vlastnosti, které mohou mít pouze řemeslné výrobky.Pastificio La Rosa vyrábí POUZE 100% bezlepkové CERTIFIKOVANÉ potraviny.Bezlepkové těstoviny neobsahují vejce, mlék
Řemeslné těstoviny Pastificio La Rosa jsou vyráběny s použitím nejlepších mouk, nejmodernějších strojů a se silnou vášní vytvořit těstoviny s jedinečnými vlastnostmi. Výrobní cyklus podléhá nejpřísnějším kontrolním pravidlům, aby vám zaručil zdravý a bezpečný produkt.Bronzové formy a pomalá doba sušení zanechává na těstovinách organoleptické vlastnosti, které mohou mít pouze řemeslné výrobky.Pastificio La Rosa vyrábí POUZE 100% bezlepkové CERTIFIKOVANÉ potraviny.Bezlepkové těstoviny neobsahují vejce, mlék
Řemeslné těstoviny Pastificio La Rosa jsou vyráběny s použitím nejlepších mouk, nejmodernějších strojů a se silnou vášní vytvořit těstoviny s jedinečnými vlastnostmi. Výrobní cyklus podléhá nejpřísnějším kontrolním pravidlům, aby vám zaručil zdravý a bezpečný produkt.Bronzové formy a pomalá doba sušení zanechává na těstovinách organoleptické vlastnosti, které mohou mít pouze řemeslné výrobky.Pastificio La Rosa vyrábí POUZE 100% bezlepkové CERTIFIKOVANÉ potraviny.Bezlepkové těstoviny neobsahují vejce, mlék
Řemeslné těstoviny Pastificio La Rosa jsou vyráběny s použitím nejlepších mouk, nejmodernějších strojů a se silnou vášní vytvořit těstoviny s jedinečnými vlastnostmi. Výrobní cyklus podléhá nejpřísnějším kontrolním pravidlům, aby vám zaručil zdravý a bezpečný produkt.Bronzové formy a pomalá doba sušení zanechává na těstovinách organoleptické vlastnosti, které mohou mít pouze řemeslné výrobky.Pastificio La Rosa vyrábí POUZE 100% bezlepkové CERTIFIKOVANÉ potraviny.Bezlepkové těstoviny neobsahují vejce, mlék
Řemeslné těstoviny Pastificio La Rosa jsou vyráběny s použitím nejlepších mouk, nejmodernějších strojů a se silnou vášní vytvořit těstoviny s jedinečnými vlastnostmi. Výrobní cyklus podléhá nejpřísnějším kontrolním pravidlům, aby vám zaručil zdravý a bezpečný produkt.Bronzové formy a pomalá doba sušení zanechává na těstovinách organoleptické vlastnosti, které mohou mít pouze řemeslné výrobky.Pastificio La Rosa vyrábí POUZE 100% bezlepkové CERTIFIKOVANÉ potraviny.Bezlepkové těstoviny neobsahují vejce, mlék
Řemeslné těstoviny Pastificio La Rosa jsou vyráběny s použitím nejlepších mouk, nejmodernějších strojů a se silnou vášní vytvořit těstoviny s jedinečnými vlastnostmi. Výrobní cyklus podléhá nejpřísnějším kontrolním pravidlům, aby vám zaručil zdravý a bezpečný produkt.Bronzové formy a pomalá doba sušení zanechává na těstovinách organoleptické vlastnosti, které mohou mít pouze řemeslné výrobky.Pastificio La Rosa vyrábí POUZE 100% bezlepkové CERTIFIKOVANÉ potraviny.Bezlepkové těstoviny neobsahují vejce, mlék