Vyrobeno protlačováním směsi připravené z tvrdé pšenice bronzovými formami. Těstoviny díky bronzovým formám vypadají drsnější, získají specifickou pórovitost a při vaření vyniká jejich charakteristická barva, výborně drží omáčku a díky pórovitosti velmi dobře přijímají chuť koření.
Tradiční slabé tyčinky GRISSINI se sezamem Minimální trvanlivost do 15.4.2023
Chutná směs kávy Arabica a Robusta. Káva s velmi intenzivní vůní a silnou chutí, rozhodně těžko zapomenutelná. AROMA: 3/5 INTENZITA: 4/5
Bramborové gnocchi vhodné k mnoha receptům zvláště pak s gorgonzolou a smetanou
Slabé tyčinky GRISSINI s příchutí pizza Minimální trvanlivost do 15.04.2023
Marmellata di arance Le conserve della nonna- Ideální džem na klasický odpolední čaj, podávaný s chlebem a máslem nebo třeba s koláči. Slupky jsou zpracovány odděleně a přidány před odpařením, což podporuje gelovatění bez použití přidaného pektinu.
Původ: Brazílie, Indonésie a Vietnam 80% robusta 20% arabica AROMA: 3/5 INTENZITA: 4/5 Zákazníkům poskytujeme množstevní slevu. Od 5 ks 5%, od 10 ks 10%. Po vložení do košíku bude sleva odečtena.
Směs bylin a koření pro přípravu typické italské bruschetty. Poznejte slast přirozené chuti! Bez konzervantů a bez barviv!
Směs bylin a koření pro přípravu typické italské bruschetty. Poznejte slast přirozené chuti! Bez konzervantů a bez barviv!
Jedinečná chuť koření pro přípravu všech druhů ryb
Směs bylin a koření (pikantní!) do kterých obléknete Vaše těstoviny. Poznejte slast přirozené chuti! Bez konzervantů a bez barviv!
Směs na přípravu pikantních těstovin Penne alla Puttanesca
Směs koření k přípravě těstovin All´Arrabbiata. To jak bude váš oběd nebo večeře záleží jen na vás podle množství které dáte a jak máte rádi
Vyrobeno protlačováním směsi připravené z tvrdé pšenice a vajec bronzovými formami. Těstoviny díky bronzovým formám vypadají drsnější, získají specifickou pórovitost a při vaření vyniká jejich charakteristická barva.
Vyrobeno protlačováním směsi připravené z tvrdé pšenice bronzovými formami. Těstoviny díky bronzovým formám vypadají drsnější, získají specifickou pórovitost a při vaření vyniká jejich charakteristická barva, výborně drží omáčku a díky pórovitosti velmi dobře přijímají chuť koření.