Poznejte kvalitní dánské nádobí Gastrolux® a japonské kuchyňské nože Yaxell z damaškové oceli. Jsme tu pro všechny nadšence i profi kuchaře!
Pánev s nízkým okrajem je ideální pro přípravu steaků, vajec, omelet, opékaných brambor a všech na prudko připravovaných pokrmů.
Pánev s nízkým okrajem je ideální pro přípravu steaků, vajec, omelet, opékaných brambor a všech na prudko připravovaných pokrmů.
Pánev s nízkým okrajem je ideální pro přípravu steaků, vajec, omelet, opékaných brambor a všech na prudko připravovaných pokrmů.
Čtvercový tvar pánve nejvíce oceníte při smažení řízků a pečení nákypů, lasagní a buchet. Objemnost pánve vás nadchne ale i při každodenním vaření pro rodinu či přátele.
Čtyřhranná grilovací pánev je určená k rychlé přípravě masa a zeleniny.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.
Hrnec je skvělý pro zdravé a chutné vaření polévek, omáček, pudinků a krémů.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.
Hrnec je skvělý pro zdravé a chutné vaření polévek, omáček, pudinků a krémů.
Hrnec je skvělý pro zdravé a chutné vaření polévek, omáček, pudinků a krémů.
Hrnec je skvělý pro zdravé a chutné vaření polévek, omáček, pudinků a krémů.
Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm