Vlastní vajíčka jsou ta nejlepší. 20.1 a 21.1 VELKÉ SLEVY. Vážení příznivci Drůbeže Červený Hrádek, Velká Novoroční Slevová Párty! Přijďte oslavit s námi! Už jste slyšeli? Tento víkend - 20. a 21. ledna - Vás čeká něco mimořádného! Otevíráme naše dveře od 9:00 do 16:00 a představujeme Vám neodolatelné nabídky na…
Rádi grilujete a to buď maso nebo sýry a chtěli byste své výtvory doplnit nějakou zajímavou chutnou tečkou? K tomu se skvěle hodí právě cibulový relish s portským vínem. Často to lidé znají také jako cibulovou marmeládu. Přidáním tohoto cibulového chutney ke grilovanému steaku, sýru nebo na svůj domácí hamburger získáte výbornou chuť cibule v kombinaci s portským vínem. Pro výrobu toho cibulového relishe vybírám jenom ty nejlepší cibule ze severních Čech s okolí Račetic. Zde má pěstování cibule dlouholeto
Šťáva vymačkaná z kvalitního českého angreštu, která je svařená pouze s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Šťáva vymačkaná z kvalitního českého angreštu, která je svařená pouze s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Šťáva vymačkaná z kvalitních mandarinek, která je svařená pouze s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Šťáva vymačkaná z kvalitních mandarinek, která je svařená pouze s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Silný výluh ze šalvěje svařený s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Silný výluh ze šalvěje svařený s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Silný výluh ze sedmikrásky svařený s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Silný výluh ze sedmikrásky svařený s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Silný výluh z máty svařený s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Silný výluh z máty svařený s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Cukrový sirup svařený s levandulí a dalšími bylinkami. Bylinky dávají sirupu svěží mátovou chuť a hlavně krásně modrou barvu. Pokud z našeho kouzelného sirupu připravíte domácí modrou limonádu, můžete jednoduše kouzlit pomocí citrónové šťávy. Pokud do hotové limonády přidáte citrónovou šťávu, limonáda se změní na světle fialovou.
Cukrový sirup svařený s levandulí a dalšími bylinkami. Bylinky dávají sirupu svěží mátovou chuť a hlavně krásně modrou barvu. Pokud z našeho kouzelného sirupu připravíte domácí modrou limonádu, můžete jednoduše kouzlit pomocí citrónové šťávy. Pokud do hotové limonády přidáte citrónovou šťávu, limonáda se změní na světle fialovou.
Vyluhovaná a svařená šťáva z limetek s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.
Vyluhovaná a svařená šťáva z limetek s cukrem a špetkou kyseliny citrónové.