Cukrářské potřeby. Prodej cukrářských potřeb. Nabídka gelových barev Wilton, vypichovačů, vykrajovátek, dortových forem, sáčků a modelovacích hmot Formix.
(28,33 Kč/100ml) Carlex spray 600 ml Směs rostlinného oleje a vosku pro odlučování výrobků od plechů či forem, má nejvyšší účinnost a je universálně použitelná pro pekařské a cukrářské výrobky s nejvyšším podílem cukru. Složení: olej rostlinný (řepkový), propan butan (nosný plyn), vosk rostlinný (palmový), emulgátor E322 (slunečnice).
(250,-Kč/kg) Zeesan Neutrál 1kg v sáčku Ztužovač do rostlinné šlehačky. Bez příchuti. Rozmíchá se ve vodě a zamíchá do vyšlehané šlehačky. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Dodávají se v řadě příchutí (jahoda, čoko, jogurt, tiramisu, banán) nebo s neutrální příchutí jako ztužovač. Složení: cukr, dextroza, želatina, laktoza, zahušťovadlo E417. Návod na přípravu: Zeesan jogurt / malina / citron : 1000 g šlehačka, 250 g Zeesan, 250 g
(88,-Kč/1l) UPOZORNĚNÍ: zboží zasíláme pouze na zodpovědnost zákazníka! V letních měsících doporučujeme osobní vyzvednutí na prodejně. Slazený rostlinný krém, sloužící jako náhrada živočišné šlehačky, stabilní, připravený k okamžitému použití. Výslednou konzistenci je možné ovlivnit přidáním vody. Hmotnost - 1 l balení ( v nové žluto-zelené krabici) Ideální v kombinaci se Zeesanem. Složení: voda, plně ztužený tuk rostlinný rostlinný (palmový), cukr, mléčná bílkovina, emulgátory E472b, E322(soja), E472e,
(330,-Kč/kg) Zeesan Jogurt 1kg v sáčku Ztužovač do rostlinné šlehačky. S příchutí jogurtu. Rozmíchá se ve vodě a zamíchá do vyšlehané šlehačky. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Dodávají se v řadě příchutí (jahoda, čoko, jogurt, tiramisu, banán) nebo s neutrální příchutí jako ztužovač. Složení: cukr, dextroza, modif.škrob E1414, jogurt sušený(mléko), želatina, kyselina E330, aroma, sůl. Návod na přípravu: Zeesan jogurt / malina / citron :
(290,-Kč/1kg) Zeesan Banán 500 g v sáčku Ztužovač do rostlinné šlehačky. S příchutí banánů. Rozmíchá se ve vodě a zamíchá do vyšlehané šlehačky. Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Dodávají se v řadě příchutí (jahoda, čoko, jogurt, tiramisu, banán) nebo s neutrální příchutí jako ztužovač. Složení: cukr, banánový prášek, želatina, modif.škrob E1414, aroma, regulátor kyselosti E330, zahušťovadlo E417, sůl, barvivo,E160a. Návod na
(220,-Kč/kg) Hmota vhodná k potahování dortů - bílé barvy hmotnost 1 kgTato hmota má stejné vlastnosti jako jiné potahovácí hmoty s tím, že chutná a voní po mandlích.
(226,29 Kč/1kg) Sněhově bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek. Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží tvar a nesesedá ani při tvorbě větších předmětů. Hmotnost 7 kg Bezlepkový produkt, bez obsahu alergenů. Balení obsahuje 7kg hmoty s mandlovou příchutí Složení: cukr, glukóza, voda, kokosový tuk, hydrogenovaný tuk z palmových jader, palmový tuk, bramborový škrob, xantanová guma, přírodní aroma,
(20,- Kč/100g) Hmotnost: 200gr Čokoládová rýže z kvalitní kakaové polevy. Používá se především jako dekorace v cukrářské výrobě a jako přísady do zmrzlin. Nutriční hodnoty/ 100g Energie: 453Kcal/1902kJ Sacharidy 69g, z toho cukry 69g, Tuky 21g, z toho nasycené 11g, bílkoviny 2,4g, Vláknina 1,7g, sůl 0,045g
(170,- Kč/1kg) Specialní cukr na podsypávaní všech druhu potahových hmot extra jemný obsahuje kukuřičný škrob zabraňuje lepení zlepšuje manipulaci ideální do bílkové polevy vhodný pro bezlepkovou dietu 500 gramů v balení
(11,43 Kč/1ml) Objem 7ml. Barva může být nanášena štětečkem za sucha, nebo s ní lze malovat po rozmíchání v malém množství alkoholu (vodka). Barvu lze též přidávat přímo do hmoty - např. krém, potahovací a modelovací hmota. Barvy mohou být použity i k barvení bílé čokolády - přidávejte do rozehřáté bíle čokolády.
Cukrářský sáček na zdobení a trezírování. Sáček je vyroben ze 100% bavlny a je možno jej opakovaně prát. Výrobce doporučuje 40°C. Sáček je uvnitř potažen gumovým nátěrem, takže obsah (náplň, krém, šlehačku atd.) nepropouští. Trezírovací sáček je vybaven praktickým ouškem na zavěšení.
vnitřní a vnější průměr špičky 14-20 mm Špice na likérové špičky jsou dvojité špice, kdy se krém stříká mezerou mezi těmito čísly. To menší číslo udává v milimetrech velikost otvoru, který zůstane na vnitřní náplň (likér). To větší číslo je vnější průměr likérové špičky. Např. - 24/32 je - 32 mm průměr likér.špičky a 24 mm je průměr díry na likér
Cukrářský sáček na zdobení a trezírování. Sáček je vyroben ze 100% bavlny a je možno jej opakovaně prát. Výrobce doporučuje 40°C. Sáček je uvnitř potažen gumovým nátěrem, takže obsah (náplň, krém, šlehačku atd.) nepropouští. Trezírovací sáček je vybaven praktickým ouškem na zavěšení.
Cukrářský sáček na zdobení a trezírování. Sáček je vyroben ze 100% bavlny a je možno jej opakovaně prát. Výrobce doporučuje 40°C. Sáček je uvnitř potažen gumovým nátěrem, takže obsah (náplň, krém, šlehačku atd.) nepropouští. Trezírovací sáček je vybaven praktickým ouškem na zavěšení.
Cukrářský sáček na zdobení a trezírování. Sáček je vyroben ze 100% bavlny a je možno jej opakovaně prát. Výrobce doporučuje 40°C. Sáček je uvnitř potažen gumovým nátěrem, takže obsah (náplň, krém, šlehačku atd.) nepropouští. Trezírovací sáček je vybaven praktickým ouškem na zavěšení.