Svět čokolády a sladkostí. Vítáme Vás v zemi čokolády a sladkostí. Vejděte a nechte se unášet na vlnách nespočtu chutí.
V Africe se to dá zvládnout. Tato rumová čokoláda je vyrobena z prvotřídního kakaa z Ugandy, plné kakaové chuti, tónů červeného ovoce a sušeného ovoce podtrženého lehkou hořkostí.
Snad nejaromatičtější kakao na světě. Dědické kakao Chuncho z Peru má chuť ovoce, květin a trav.
Tato tmavá mléčná čokoláda je dokonalým příkladem toho, proč jsou zemité brazilské kakao a sladké krémové mléko mnohými považovány za nebeskou hru.
Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2018. Lahodně čerstvé aromatické kakao ze Sumatry s velmi jemnou chutí. Díky tomu je 100% velmi dostupný.
Sušené zelené mango s trochou soli v kombinaci s čistou filipínskou čokoládou je výraznou novou chutí pro snílky a milovníky čokolády.
Degustační sada obsahuje 5 balíčků Křupavých červíků po 20 gramech, co pytlík hmyzích pochoutek, to jiná příchuť: chilli, sůl, kari, česnek a slaná skořice. Je ideální jako dárek nebo jako zvýhodněná nabídka pro ty, kdo chtějí ochutnat od všech variant koření.
Tmavá mléčná čokoláda, část sladká, částečně pikantní shovívavost voňavé skořice se harmonicky mísí se smetanovým karamelem.
Česnek je jedno z nejtradičnějších českých koření, které dodá každému jídlu šmrnc. Když spojíte netradiční jídlo z hmyzu a tradiční česnek, vznikne skvělá kombinace s ambicí natrvalo se zabydlet v každé správné kuchyni.
Křupaví červíci se slanou skořicí jsou opravdovou delikatesou, která vás rozhodně nenechá v klidu. Kombinace sušených červíků, soli a špetky cukru vám rozezní chuťové pohárky a ty vás budou prosit o další sousto.
Smíchejte exotické koření z Indie s ještě exotičtějšími sušenými červíky z České republiky a vyjde vám nezaměnitelná chuť, kterou si zamilujete. Křupaví červíci s příchutí kari jsou tou pravou pochoutkou z hmyzu nejenom pro milovníky orientální kuchyně.
Pro vyznavače říznější chuti máme sušené Křupavé červíky s jemně mletou chilli papričkou. Ideální hmyzí proteinová pochoutka k pivu nebo vínu.
Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Silná kombinace kořeněného pepře a jemné mořské soli přechází v chutnou slanou čokoládu. Sumatra Indonesie
Tmavá čokoláda z Papua Nová Guinea oblat Sido s obsahem 70% kakaa 100g
Čokoláda s nádechem karamelu, která se postupně rozvíjí zahřátím směsi chilli papričky a chilli Bird’s Eye - malých červených indonéských paprik.
Krásná, plná, zemitá čokoláda z bobů z oblasti Jembrana na západním Bali.