Nealkoholické osvěžující limonády pivovaru Kocour. Příchutě: malina, rybíz, citron, zázvor, pampelka (pampeliška a bezinka). Minimální odběr pro internetovou objednávku je 24ks. Při internetové objednávce uveďte zvolené příchutě do poznámky.
Pomůcka pro výpočet správného počtu upínacích pásů při různém způsobu upnutí nákladu. Počet pásů se počítá na základě hmotnosti nákladu, jeho umístění, použité protiskluzové podložce a způsobu upnutí.
Kuřecí maso a sýrová omáčka jdou dohromady. Jemné jídlo, které si vychutnáte do posledního kousku. Skvěle se hodí jako jídlo na dovolenou, vychutnáte ho i v letních vedrech.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Pro tepelnou úpravu je použita metoda vycházející z principů Sous vide, kdy takto připravené syrové maso je naplněno do sáčku, který je hermeticky uzavřen a tepelně zpracován. Doporučení pro příravu: Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky. Jako příloha se hodí kvalitní celozrnný chléb, nebo grilovaná
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny a přidat zeleninu podle vlastní obliby.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou. Pravá chuť krůtího masa udělá i z jednoduchého jídla delikatesu.
Pokud máte rádi vepřové maso a kysané zelí, je pro vás segedínský guláš tou pravou volbou. Na rozdíl od známého maďarského guláše je segedínský připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
Boloňské špagety se zpravidla připravují z toho, co dům dá. My jsme je pro vás připravili pouze z vybraných surovin, které vytváří jedinečnou chuť italské kuchyně. Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
Plátky z kuřecích prsou dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Vynikající chuť dušeného masa ve vlastní šťávě, které můžete připravit na sto způsobů. Záleží jenom na vaší fantazii a chuti.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony. Čertův kotlík je univerzální jídlo pro pobyty v přírodě , kde se dá ohřát i v kotlíku na ohni.
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem, dochucené rajským protlakem. Dokonalá kombinace chuti špeku a cibule vytváří z tohoto jídla nejen chuťovou, ale i aromatickou delikatesu.
Hotové sterilované jídlo ve speciálním balení nejen pro řidiče ale také všeobecně pro outdoor, expedice a cestování. Vepřo - knedlo – zelo je české národní jídlo a tak by vám nemělo chybět ani na cestách. Kousky pečeného vepřového masa s výpečkem, bílé kysané zelí a ručně dělané bramborové špalíčky. Hlavní výhody jídla: • hotové jídlo, jen ohřát • bez konzervačních látek a barviv • český produkt z výběrových surovin • trvanlivost 3 roky při teplotě do 30°C • 400g vydatného a velmi chutného jídla Prů
Pravá krémová rajská omáčka postrachem kuchyně? Nikoliv. Naše rajská uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Libové plátky hovězího masa v báječné sladkokyselé rajské omáčce. Tohle jídlo si rychle získá vaši přízeň.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí z pečlivě vybrané zeleniny (kukuřice, fazole, hrášek). Fazole jsou vydatným zdrojem vlákniny a bílkovin, zároveň obsahují minimum tuku. Rychle zasytí a dodají potřebné látky. Vhodný pokrm pro děti nebo osoby dodržující redukční dietu. Bez přílohy je pokrm vhodný pro redukci váhy.
Původem ruský pokrm, který se rozšířil do celého světa díky své nezaměnitelné chuti. Zadní hovězí maso nakrájené na nudličky, dušené doměkka se smetanou a žampiony, ochucené rajčatovým protlakem, máslem a citronem. Neváhejte ochutnat poctivou východní kuchyni.