eshop se zdravými potravinami, ekologickou drogerií a kosmetikou
Složení: Sezamové semínko, glukózový sirup, cukr, rostlinný tuk, přírodní vanilkové aroma, ořechy.
Výborné sladké sušenky bez cukru, vajec a mléka. Obsahují: pšeničná celozrnná mouka BIO, kukuřičný sirup 8%, lupinová mouka, zázvor mletý 2%, palmový tuk, lecitin.
Grahamky jsou celozrnné sušenky bez vajec, mléka a bez rafinovaného cukru. Slazené jsou pouze rýžovým sirupem. Kalorická hodnota ve 100g: Energie 2200kJ, Bílkoviny: 7,22g, Sacharidy: 61,7g, Tuky: 27,8g Složení: celozrnná mouka pšeničná - 80%, lupinová mouka, neztužený kokosový olej, rýžový sirup - 8%, kukuřičný škrob, skořice, emulgátor - lecitin slunečnicový.
Sladké sušenky s podílem amarantové mouky bez cukru, vajec a mléka. Obsahují pšeničnou celozrnnou mouku, amarantovou mouku, kukuřičný škrob, sojovou mouku, lecitin, kokosový tuk, rýžovy sirup a vanilku.
Bez cukru, vajec a mléka. Složení: Celozrnná špaldová mouka 60%, lupinová mouka, kukuřičný sirup, javorový sirup 10%, kokosový tuk, lecitin
Přirozeně bezlepkové pohankové sušenky se skořicí s javorovým sirupem, bez vajec a mléka. Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, guarová guma, pohankové vločky -10%, datlový sirup, fruktóza, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, skořice - 10%, emulgátor - slunečnicový lecitin
Využití: polévky - přidejte alternativu smetany do vaší oblíbené polévky, její chuť bude díky ní plná a jemnější zároveň omáčky - sójová alternativa smetany může být i základem smetanových omáček dezerty - pří výrobě zmrzliny nebo třeba italské speciality panna cotta zkuste použít místo mléčné smetanu tu sójovou, chuť dezertů zůstane stejně výborná jako předtím zapékání - smetana od Provamel funguje při zapékání brambor nebo těstovin stejně dobře jako ta běžná mléčná nápoje - káva nebo smoothie, obojí
Rostlinná alternativa klasické smetany. Neobsahuje žádné živočišné složky, sóju ani lepek. Výborně zjemní polévky, rizota, zeleninové pokrmy, sladká jídla. Hodí se všude tam, kde byste použili klasickou smetanu. Využití: asijská jídla - je sice sladší, lze ji ale použít i při přípravě slaných pokrmů jako jsou polévky nebo omáčky, dobře se hodí zvláště k asijským specialitám dezerty - pří výrobě zmrzliny nebo třeba italské speciality panna cotta zkuste použít místo mléčné smetany rýžovou, chuť dezertů
Prudukt je určen pouze k osobnímu odběru a rozvozu v rámci Brna - jako chlazený produkt nelze posílat externím dopravcem. 100% rostlinný tuk v BIO kvalitě. Alternativa ke klasickému máslu, takže se uplatní v kuchyni při vaření, rychlé příprav svačiny nebo pečení místo Hery a podobných. Neobsahuje kravské mléko ani jiné živočišné produkty. U nás je velmi oblíbené! Složení: palmový tuk, slunečnicový olej, slunečnicový lecitin, voda, mrkvová šťáva, citronová šťáva, přírodní aroma
Celozrnné české těstoviny, bezvaječné. Pšeničná vřetena jsou díky svému tvaru vynikající do zeleninových salátů a k italským sýrovým omáčkám. SLOŽENÍ: celozrnná pšeničná mouka BIO
Jedná se o české celozrnné bezvaječné těstoviny, kdy při mletí celozrnné mouky je zpracováno celé vyčištěné zrno. Jsou tak zachovány obalové vrstvy a klíček v nichž je obsaženo nejvíce cenných látek. Žitná vřetena jsou díky svému tvaru vynikající do zeleninových salátů, k omáčkám a různým těstovinovým variacím. Nutriční hodnota ve 100g: Energie 1428 kJ (341kcal), bílkoviny: 14,8g, sacharidy: 72,4g, tuky: 2,8g Složení: žitná celozrnná mouka - BIO produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Pololoupaná kulatozrnná rýže je proti bílé rýži bohatší na vitaminy a minerály. Pololoupaná kulatozrnná rýže se při vaření mírně rozevírá a po uvaření je lehce kašovitá. Rýže je lehce stravitelná potravina, která vyvolává pocit nasycení. Neobsahuje gliadin (frakce glutenu) a je tak vhodná pro pacienty s celiakií. Vzhledem k mimořádně nízkému obsahu sodíku je vhodná i pro lidi s vysokým krevním tlakem. Její konzumace pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a kyseliny močové v krvi. Většina její produkce
Koncentrovaná přírodní jablečná šťáva je vyrobená odpařením vody, neobsahuje přidaný cukr, barviva, konzervanty či aromata. Připravíte z ní vynikající osvěžující studený nebo aromatický teplý nápoj. Stejně tak ji můžete použít například na zdobení pohárů nebo přislazení kaší a jiných pokrmů.
Arrowroot- škrobový prášek z Maranty třtinové (Maranta arundinacea). Ta pochází ze západní Indie a Ameriky. Arrowroot nemá žádnou chuť, koupíte ho pouze jako světlý bílý prášek nebo jako bílé hrudky. Použití Arrowroot může být použit k přípravě želé, protože má skvělé želírovací vlastnosti. Můžeme ho použít do sušenek, pudinků, želé, koláčů a teplých omáček. Můžeme ho použít i k přípravě exotických jídel jako jsou sladkokyselé omáčky. Lze použít i do vývarů Pomáhá při nemocích:Arrowroot je prospěšný pro
Bez lepku, vajec a mléka. Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, guarová mouka, rýžový sirup - 8%, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, kousky lesního ovoce (malino-jahodovo-borůvkové pyré, glukózový sirup, cukr, slunečnicový olej, pektin), jahelná mouka - 10%, rýžová mouka, emulgátor - lecitin slunečnicový