Sada dvou optických refraktometrů.- pro měření obsahu cukru v kvasu, ve šťávě 0 °Bx - 32 °Bx.- pro měření objem. procent alkoholu 0% - 80%(%VOL). Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Nejprve prvním refraktometrem měříme obsah cukru při založení kvasu, posléze obsah cukru před vypálením 0 - 32 °Bx.Kvalitu pálenky ověříme v druhém refraktometru 0 - 80% vol.Kompaktní přístroj pro mě
Sada dvou optických refraktometrů.- pro měření obsahu cukru v kvasu, ve šťávě 0 °Bx - 32 °Bx.- pro měření objem. procent alkoholu 0% - 80%(%VOL). Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Nejprve prvním refraktometrem měříme obsah cukru při založení kvasu, posléze obsah cukru před vypálením 0 - 32 °Bx.Kvalitu pálenky ověříme v druhém refraktometru 0 - 80% vol.Kompaktní přístroj pro mě
Optický refraktometr pro měření obsahu cukru ve vodném roztoku 0 °Bx - 35 °Bx, 10 ° - 37 °ČNM, 0 ° - 30 °KMW, 0 ° - 150 °Oe, 5% - 22 %VOL. Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje).Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Př
Optický refraktometr pro měření obsahu cukru ve vodném roztoku 0 °Bx - 35 °Bx, 10 ° - 37 °ČNM, 0 ° - 30 °KMW, 0 ° - 150 °Oe, 5% - 22 %VOL. Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje).Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Př
Optický refraktometr pro měření obsahu cukru ve vodném roztoku 0 °Bx - 35 °Bx, 10 ° - 37 °ČNM, 0 ° - 30 °KMW, 0 ° - 150 °Oe, 5% - 22 %VOL. Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje).Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Př
Optický refraktometr pro měření obsahu cukru v kvasu, ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx Brix a slanosti vody 0% - 28%. Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje), dále slanosti vody.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přik
Optický refraktometr pro měření obsahu cukru v kvasu, ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx Brix a slanosti vody 0% - 28%. Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje), dále slanosti vody.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přik
Optický refraktometr pro měření obsahu cukru v kvasu, ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx Brix a slanosti vody 0% - 28%. Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje), dále slanosti vody.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přik
Optický refraktometr pro měření cukernatosti a předpokládaného obsahu alkoholu ve víně ve vinném moštu. Kompaktní přístroj pro měření:Cukernatost roztoku: 0 °Bx - 40 °Bx.Potenciální alkohol ve víně: 0% - 25%.Hustota: 0° - 22 °Be'.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přiklopíme krytku (kapal
Optický refraktometr pro měření cukernatosti a předpokládaného obsahu alkoholu ve víně ve vinném moštu. Kompaktní přístroj pro měření:Cukernatost roztoku: 0 °Bx - 40 °Bx.Potenciální alkohol ve víně: 0% - 25%.Hustota: 0° - 22 °Be'.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přiklopíme krytku (kapal
Optický refraktometr pro měření cukernatosti a předpokládaného obsahu alkoholu ve víně ve vinném moštu. Kompaktní přístroj pro měření:Cukernatost roztoku: 0 °Bx - 40 °Bx.Potenciální alkohol ve víně: 0% - 25%.Hustota: 0° - 22 °Be'.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přiklopíme krytku (kapal
Optický refraktometr pro měření cukernatosti, hustoty a obsahu vody v medu. Kompaktní přístroj pro měření:Cukernatost roztoku: 58 °Bx - 90 °Bx.Hustota: 38 - 43 Be°.Obsah vody: 12% - 27%.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přiklopíme krytku (kapalina se rozlije po povrchu).Po cca 10 - 30 vte
Optický refraktometr pro měření cukernatosti, hustoty a obsahu vody v medu. Kompaktní přístroj pro měření:Cukernatost roztoku: 58 °Bx - 90 °Bx.Hustota: 38 - 43 Be°.Obsah vody: 12% - 27%.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přiklopíme krytku (kapalina se rozlije po povrchu).Po cca 10 - 30 vte
Optický refraktometr pro měření cukernatosti, hustoty a obsahu vody v medu. Kompaktní přístroj pro měření:Cukernatost roztoku: 58 °Bx - 90 °Bx.Hustota: 38 - 43 Be°.Obsah vody: 12% - 27%.Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.Přiklopíme krytku (kapalina se rozlije po povrchu).Po cca 10 - 30 vte
Optický refraktometr pro měření obsahu cukru ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx a pro měření specifické hmotnosti SG, vhodný pro měření pivní mladiny. Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje) a specifické hmotnosti (pivo, víno).Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla. Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem. Postup měření:2 - 3 kapky měřené