Nakupujte asijské potraviny on-line. Autentické potraviny přímo z Asie. Největší nabídka asijských potravin na českém internetu. Recepty a tipy. Doprava zdarma.
Sweet chilli sauce je sladká chilli omáčka. Typická pro thajskou kuchyni. Má sladce pálivou chuť a nádhernou vůni. Používá se v závěru pečení, grilování, nebo k dochucení již hotových jídel, či příloh. Lze ji použít míst…
Omáčka Sriracha je světoznámá omáčka, jež je pojmenovaná podle thajského městečka Si Racha. Hlavní tóny této omáčky udává směs pálivých chilli papriček a česneku. Omáčka pochází přímo z Thajska a je právem považována za …
Omáčka Sriracha je světoznámá omáčka, jež je pojmenovaná podle thajského městečka Si Racha. Hlavní tóny této omáčky udává směs pálivých chilli papriček a česneku. Omáčka pochází přímo z Thajska a je právem považována za …
Omáčka Sriracha je světoznámá omáčka, jež je pojmenovaná podle thajského městečka Si Racha. Hlavní tóny této omáčky udává směs pálivých chilli papriček a česneku. Omáčka pochází přímo z Thajska a je právem považována za …
Slouží jako dochucovadlo do různých jídel, salátů, omáček, polévek. Tento ocet je vhodný také na suši. Smícháním rýže s octem si připravíte výtečnou rýži na suši. Tento ocet dokonale spojuje chuť a konzistenci vařené rýž…
Velmi chutný bílý destilovaný ocet s nulovým obsahem tuků. Vhodný jako zálivka do salátu nebo pro přípravu omáček.
Velmi chutný bílý destilovaný ocet s nulovým obsahem tuků. Vhodný jako zálivka do salátu nebo pro přípravu omáček.
Hlavně v Indii a Číně se zázvor v čerstvém i sušeném stavu používá již po tři tisíciletí nejen jako lék, ale každodenně jako cenná kulinářská ingredience, protože dodává pokrmům pikantní citronovou příchuť. V sušeném sta…
Používáte stále stejné oleje? Vyzkoušejte kromě „klasického“ olivového nebo slunečnicového například sezamový olej. Sezam je jedna z nejstarších rostlin pěstovaných člověkem. Sezamová semínka jsou bohatým zdrojem vi…
Lepkavá rýže má nasládlou chuť. Zrna během varu ztratí hodně škrobu a stanou se průhlednými. Existuje také černá lepkavá rýže, která se loupe z tmavých šupinek a hojně se využívá k přípravě sladkých pokrmů.
Jasmínová rýže je podobná rýži basmati, ale má velice lepivou strukturu. Tato voňavá rýže se používá nejčastěji v asijské kuchyni a pěstuje se v Thajsku. Kromě toho, že má žlutohnědou barvu a ovesnou vůni, snižuje hladin…
Skleněné nudle se vyrábějí nejčastěji z fazolového škrobu. Stačí je velice krátce povařit a rovněž krátce propláchnout studenou vodou. Tyto skleněné nudle se nejčastěji užívají do polévek nebo jako vložka do studených …
Čínské bezvaječné nudle Mie se vyrábí z pšeničné mouky a soli. Nudle Mie se používají v čínské i indonéské kuchyni. Jejich použití je velmi snadné a dobře se tyto nudle kombinují se zeleninou, masem i mořskými plody. Jej…
Čínské vaječné nudle Mie se vyrábí z pšeničné mouky, vajec a soli. Nudle Mie se používají v čínské i indonéské kuchyni. Jejich použití je velmi snadné a dobře se tyto nudle kombinují se zeleninou, masem i mořskými plody.…
Pikantní thajská polévka Tom Kha patří k té nejznámější a rozhodně ohromí svou svěžestí a kokosovou jemností. Všechny ingredience a koření společně vytvářejí nedostižnou kombinaci vůní, barev a chutí. Polévka Tom Kha nen…