ARMIKA | ořechy, sušené ovoce, vína, čaje a mnoho dalšího.. Jsme malá česká rodinná firma se zaměřením na českého zákazníka. Proč nakupovat od nás? Protože za vás vybíráme a zkoušíme široké spektrum produktů a nabízíme vám jen to nejlepší.Protože šetříme přírodu a produkty balíme do 100% recyklovatelných obalů…
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Kokosové kostky s mléčnou čokoládou jsou čtverečky sušeného kokosu o velikosti sousta máčené v bohaté, svůdné čisté mléčné čokoládě. Kokosové ořechy mají antivirové, protiplísňové, antibakteriální a antiparazitické vlastnosti. K dispozici v několika variantách.
Kokosové kostky s mléčnou čokoládou jsou čtverečky sušeného kokosu o velikosti sousta máčené v bohaté, svůdné čisté mléčné čokoládě. Kokosové ořechy mají antivirové, protiplísňové, antibakteriální a antiparazitické vlastnosti. K dispozici v několika variantách.
Kokosové kostky s mléčnou čokoládou jsou čtverečky sušeného kokosu o velikosti sousta máčené v bohaté, svůdné čisté mléčné čokoládě. Kokosové ořechy mají antivirové, protiplísňové, antibakteriální a antiparazitické vlastnosti. K dispozici v několika variantách.
Kokosové kostky s mléčnou čokoládou jsou čtverečky sušeného kokosu o velikosti sousta máčené v bohaté, svůdné čisté mléčné čokoládě. Kokosové ořechy mají antivirové, protiplísňové, antibakteriální a antiparazitické vlastnosti. K dispozici v několika variantách.