. Na našem e-shopu naleznete nejširší a ucelený sortiment výrobků ARAX.Od teď se už vždy snadno dozvíte o novinkách a zajímavostech.Ať se vám návštěva u nás líbí a přejeme veselé nakupování.Děkujeme za návštěvu! Nákup přes e-shop je možný pouze na území ČR. Maximální hmotnost jedné objednávky je 30 kg (neplatí pro...
Fazole bílá se využívá především do polévek, studených salátů nebo jako příloha. Skvěle ji využijete také do pomazánek nebo nádivek. Obsahuje minerální látky jako je například draslík.
Fazole bílá se využívá především do polévek, studených salátů nebo jako příloha. Skvěle ji využijete také do pomazánek nebo nádivek. Obsahuje minerální látky jako je například draslík.
Fazole černá je velmi populární v latinskoamerické kuchyni. Fazole mají typicky černý, lesklý povrch a vyznačují se máslovou, lehce nasládlou chutí, masitou hustou strukturu a hodí se skvěle do vegetariánských pokrmů. V Mexiku se běžně přidávají do burrita, salátů a polévek. Pro vynikající obsah rostlinných bílkovin jsou oblíbenou surovinou mezi vegany a vegetariány.
Fazole černá je velmi populární v latinskoamerické kuchyni. Fazole mají typicky černý, lesklý povrch a vyznačují se máslovou, lehce nasládlou chutí, masitou hustou strukturu a hodí se skvěle do vegetariánských pokrmů. V Mexiku se běžně přidávají do burrita, salátů a polévek. Pro vynikající obsah rostlinných bílkovin jsou oblíbenou surovinou mezi vegany a vegetariány.
Hrách žlutý obsahuje vlákninu a vitamíny. Po uvaření chutná podobně jako kukuřice, jen ne tak sladce. Je vhodný především do indické kuchyně, do polévek a pro přípravu kaše.
Jemné instantní pohankové vločky vznikají lisováním pohankových zrn. Mají výraznou vůní typickou pro pohanku. Vynikají lehkou stravitelností a jejich další výhodou je i snadná a rychlá příprava. Perfektně se hodí do kaší, polévek, omáček, placek a karbanátků nebo jako příloha k masu.
Mix quinoi bílé, červené a černé obohatí skvěle vaše saláty. Obsahuje aminokyseliny, bílkoviny a vápník.
Již samotný název kulatozrnná rýže napovídá, že tvar zrnka má kulatý tvar. Po uvaření zůstává lehce lepkavá. Je vhodná především do rýžových nákypů nebo k přípravě mléčné rýže.
Již samotný název kulatozrnná rýže napovídá, že tvar zrnka má kulatý tvar. Po uvaření zůstává lehce lepkavá. Je vhodná především do rýžových nákypů nebo k přípravě mléčné rýže.
Již samotný název kulatozrnná rýže napovídá, že tvar zrnka má kulatý tvar. Po uvaření zůstává lehce lepkavá. Je vhodná především do rýžových nákypů nebo k přípravě mléčné rýže.
Majoránka je neodmyslitelnou bylinkou používanou v české kuchyni. Obohatí vaše polévky, omáčky, maso nebo drůbež.
Chifferini jsou malé, rýhované, krátké, ohnuté a duté těstoviny unikátního tvaru. Díky tomu jsou tyto těstoviny univerzální a mohou se podávat v mnoha pokrmech. Výborně se hodí například do sýrové či lehké rajčatové omáčky. Jsou ideální také do polévek, na zapékání a dokonce i do různých druhů těstovinových salátů.
Březová míza s lahodnou šípkovou příchutí v BIO kvalitě. PŘI KOUPI MIN.5 BŘEZOVEK POUZE OSOBNÍ ODBĚR !!!
BIO Březová míza s příchutí KOPŘIVA. Osvěžující a lahodný nápoj. PŘI KOUPI MIN.5 BŘEZOVEK POUZE OSOBNÍ ODBĚR !!!
Lněné semínko obsahuje Omega 3 mastné kyseliny. Lze použít do pečiva, slaných desertů, omáček a salátů.