Mo

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ČERVENÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ČERVENÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED MODRÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED MODRÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ZELENÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ZELENÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ŽLUTÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED ŽLUTÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED BÍLÝ

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED BÍLÝ

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
SPREJ SAMETOVÝ VZHLED TMAVÁ ČOKOLÁDA

SPREJ SAMETOVÝ VZHLED TMAVÁ ČOKOLÁDA

POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU. BARVA JE NA BÁZI KAKAOVÉHO MÁSLA. PŘED APLIKACÍ JE DOBRÉ NECHAT SPREJ PŘI DOMÁCÍ TEPLOTĚ MIN. 2 HODINY. SPREJEM PROTŘEPEME A NASTŘÍKÁME NA POVRCH  ZE VZDÁLENOSTI 25-30 CM. ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE , ŽE VÝROBEK MUSÍ BÝT ZAMRAZENÝ NEBO DOBŘE VYCHLAZENÝ. TRYSKU SPREJE JE DOBRÉ PO APLIKACI OPLÁCHNOUT VLAŽNOU VODOU , ABY ZBYTEK BARVY TR

koupit
HOTOVÝ KRÉM VAJEČNÝ KOŇAK

HOTOVÝ KRÉM VAJEČNÝ KOŇAK

Hladký a jemný vaječno-líkerový krém, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň likérových špiček) ganache, polev. K ochucení krémů, zmrzlin, základ krémů – stačí vyšlehat s přídavkem 20-30% másla či margarínu nebo ideálně se pojí s mascarpone. Odolný vůči mrazu.Složení: cukr, rostlinné oleje (bambucký, palmový, řepkový v různém poměru), sušená syrovátka (z MLÉKA),sušené odtučněné MLÉKO, aromata, emulgátor (lecit

koupit
CUKROVÝ MÁČEK COOPER   30 g

CUKROVÝ MÁČEK COOPER 30 g

Cukrové perličky o velikosti 1mm k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek.Složení: cukr, škrob (pšenice, kukuřice), barvivo: E172, leštící prostředek: E904, glukózový sirup, rostlinné oleje (kokosový, řepkový).Alergeny: obsahuje obiloviny (vč. lepku). GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin.Nutriční hodnoty v 100g:Energie: 377 kcal / 1602 kJ, Tuky: 0 g (z toho nasycené 0g), Sacharidy: 94 g (z toho cukry 75g),Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0g HMOTNOST : 30 g

koupit
ČOKOLÁDOVÁ DEKORACE BAREVNÍ DINOSAUŘI

ČOKOLÁDOVÁ DEKORACE BAREVNÍ DINOSAUŘI

Čokoládové dekorace ve tvaru dinosaurů mají široké zejména při zdobení zákusků (minideserty, dorty, zmrzlinové poháry, palačinky). Složení:cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor: E322, (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma, extrakt z papriky, barviva: E161b, E141. Alergeny: obsahuje mléko a výrobky z něj (včetně laktózy). Může obsahovat sóju.Výrobce je držitelem certifikátů kvality: ISO 9001, ISO 22000 Rozměry: 42 x 27 mm, 42 x 34 mm, 44 x 40 mm 12 ks v balení  &n

koupit
KAKAO NEVLHNOUCÍ DEKORATIVNÍ  250 g

KAKAO NEVLHNOUCÍ DEKORATIVNÍ 250 g

Popis: Směs speciálního kakaa odolného proti vlhkosti, díky procesu mikrozapouzdření s rostlinným tukem je vhodný pro poprašování dekorací a mražených a chlazených výrobků.Použití: Výrobek je vhodný pro poprašování chlazených a mražených výrobků, vlhkých výrobků jako tiramisu, zmrzlinových dezertů a lanýžů. Může být použit jako přísada do práškových směsí a do smažených produktů jako krapfen, palačinky, koblihy atd. Dávkování: dle potřeby. Doporučuje se poprášit sítem nebo podobným kuchyňským nástrojem. N

koupit
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY - SMĚS NA MOUSSE MANGO

ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY - SMĚS NA MOUSSE MANGO

Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga.Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů (do ráfků), mini dezertů (silikonů) a monoporcí (plastových forem na „joguťaky“ s vytlačovačem). Drží na řezu, lze mrazit, stabilní i v lednici.Šetří čas a jednoduchá na přípravu (za studena), udržuje stálou kvalitu a food cost pod kontrolou. Složení: Cukr, dehydrovaný glukózový sirup, živočišná želatina (hovězí), dehydro

koupit
KRYSTALKY RUBÍNOVÉ

KRYSTALKY RUBÍNOVÉ

Cukrové krystalky o velikosti 2 mm k dekoraci cukrářských výrobků a čokoládových pralinek.Složení: cukr, barvivo: E172, leštící prostředek: E904, rostlinné oleje (kokosový, řepkový).Alergeny: neobsahuje GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin.Energie: 395 kcal / 1678 kJ, Tuky: 0 g ( z toho nasycené 0 g), Sacharidy: 99,0 g (z toho cukry: 99,0 g),Bílkoviny: 0,0 g, Sůl: 0,0 g 30 g   

koupit
DECOR GEL - LEPIDLO NA JEDLÝ PAPÍR   1 kg

DECOR GEL - LEPIDLO NA JEDLÝ PAPÍR 1 kg

Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku před rozmočením a k přichycení obrázku na dort. Lze barvit.Použití: Obrázek potřete ze spodní strany a přilepte na na dort. Poté potřete obrázek z vrchní strany. Nanášejte nožem nebo špachtlí.Složení: glukózo-fruktózový sirup, voda, cukr, želírující látka pektin, regulátor kyselosti kyselina citrónová, konzervant sorban draselný. 1 kg

koupit
MANDLOVÝ GRILIÁŠ  100 G

MANDLOVÝ GRILIÁŠ 100 G

Nasekané mandle na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: mandle 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje suché skořápkové plody (mandle). Může obsahovat stopy obilovin (včetně lepku), sóju, suché skořápkové plody a sezam.GMO: neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Skladujte v suchu a chladu mimo sluneční záření země původu EU 100 g 

koupit
NUGÁTOVÝ KRÉM ZLATÝ ROCHER

NUGÁTOVÝ KRÉM ZLATÝ ROCHER

Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s přídavkem 20-30% másla či margarínu nebo ideálně se pojí s mascarpone. Složení: Cukr, lískové ořechy (28,5 %), palmový olej, kakaové máslo, pšeničná mouka, kakaová hmota,sušené odtučněné mléko, sušená syrovátka, odtučněné kakao, přepuštěné máslo, emulgátor: lecitin (sója),kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), sůl, vanilka extrakt .Aler

koupit