Jamones y Embutidos Mallo, S.L.

Kozí sýr z pasterizovaného mléka zauzený s pimenton de Vera Veratino 700G

Kozí sýr z pasterizovaného mléka zauzený s pimenton de Vera Veratino 700G

Úžasný kozí sýr, který musí ochutnat každý sýrový nadšenec. Je vyrobený z pasterovaného kozího mléka, kvasinek, přírodního syřidla a soli.  TIP: Skvěle chutná samostatně i s bagetkou pokapanou kvalitním olivovým olejem. Doporučujeme ho kombinovat s mladšími a středně těžkými červenými víny, ve kterých dominují především ovocné tóny.

koupit
Kozí sýr z pasterizovaného mléka zauzený Veratino 700G

Kozí sýr z pasterizovaného mléka zauzený Veratino 700G

Úžasný kozí sýr, který musí ochutnat každý sýrový nadšenec. Je vyrobený z pasterovaného kozího mléka, kvasinek, přírodního syřidla a soli.  TIP: Skvěle chutná samostatně i s bagetkou pokapanou kvalitním olivovým olejem. Doporučujeme ho kombinovat s mladšími a středně těžkými červenými víny, ve kterých dominují především ovocné tóny.

koupit
Krájený jamon iberico de cebo 55G

Krájený jamon iberico de cebo 55G

Vše, co by vás mohlo zajímat Jamón ibérico (čti chamón ibériko) de cebo je krájená šunka pocházející z rasy černých iberských prasat. Co do chuťových zážitků lze srovnat jenom s pravým kaviárem, husími játry a nejlepšími víny. Zraje 24 měsíců, cebo znamená že prasata jsou krmeny na farmách organickým krmivem a nemají možnost výběhu. Hodí se vědět: Krájený jamon se skvěle hodí k picos, kdy se plátky jamonu namotávají na picos a namáčí v olivovém oleji. Snoubí se ideálně k vyzrálejším červeným vínům jako&nb

koupit
Krájený jamon serrano 55G

Krájený jamon serrano 55G

Jamón serrano je sušená šunka z bílého prasete. Serrano se tak řadí do stejné kategorie, do které patří známé italské prosciutto crudo (např. parmská šunka) nebo francouzský jambon de Bayonne.  Sušená šunka Jamon Serrano  je charakteristická především svou intenzivní a výraznou chutí. Jedná se o označení zadní nohy z bílého prasete a šunka zraje minimálně 10 měsíců.  Díky své výjimečné chuti potěší všechny milovníky masa a radost udělá obzvlášť mužům, u kterých se jedná o oblíbený dárek.

koupit
LOMO CEBO IBERICO 50% cca 180G

LOMO CEBO IBERICO 50% cca 180G

Lomo je španělská specialita, sušený vepřový hřbet ve střívku jemně nakořeněný. Jeho výroba a zrání je podobná jako sušených šunek Jamón. Toto LOMO je vyrobeno ze iberského prasete které je krmeno běžným krmením.  Je to křížené prase kde matka je Iberské a otec je z plemene Duroc.  Cebo značí že prase bylo krmené běžným krmením.  Vakuově balené kousky o váze cca 180G. Cena je za jeden kus a je konečná . Skladování do 30 stupně. 

koupit
Morcon Extra Iberico-salámek z iberskeho prasete mini 180G

Morcon Extra Iberico-salámek z iberskeho prasete mini 180G

Ochutnejte kvalitní salámek z toho nejlepšího masa. Morcon iberico je vyrobený z iberských vepřů a je velice podobný chorizu. Liší se však od něj tím, že je méně tučný. Kromě rozdílu v menším množství tuku také pochází z jiné oblasti. Zatímco chorizo je celonárodní lahůdkou, morcon je speciální delikatesa z oblastí Extremadura a Andaluzie.amp;nbsp; Má delší dobu zrání, která trvá minimálně tři týdny, a nadívá se do hrubého střeva.  Hodí se vědět V gastronomii se používá podobně jako chorizo. Ve stude

koupit
LOMITO IBERICO DE BELLOTA 150G

LOMITO IBERICO DE BELLOTA 150G

Lomito je v podstatě nejvíce ceněný kus prasete. Lomito iberico de bellota je kus španělsky nazývané časti presa z Iberského prasete které bylo chováno ve volné přírodě, jedlo žaludy a byliny. Česky výraz pro Presa Ibérica neexistuje.  Vakuově balený kousky o váze cca 150G . Cena je za kus a je konečná.  Skladování do teploty 30 stupně.  více info https://www.topdelikatesy.cz/blog/lomito-iberico-zazrak-z-iberskeho-prasete-/

koupit
LOMO de Bellota 50% Iberská rasa cca 180G

LOMO de Bellota 50% Iberská rasa cca 180G

  LOMO patří mezi španělské speciality a jde o kus libového masa od kosti. Konkrétně se jedná o sušený vepřový hřbet. Tento typ masa je opravdu libový a zároveň šťavnatý, takže potěší každého, kdo má miluje ochutnávání a kvalitní maso.  Náš TIP: Využití najde nejlépe ve studené kuchyni. Naplno si ho vychutnáte ve formě tapas společně se sýry, olivami a pečivem picos. Pokud ho budete chtít doplnit i vínem, vsaďte na červené.  Chuťově je poměrně intenzivní, a proto ho krájejte na co nejjemněj

koupit
Nakládaná Iberská Panceta 250G

Nakládaná Iberská Panceta 250G

Panceta (italsky pancetta) je slanina z vepřového bůčku. Pokud by vás zajímal rozdíl mezi pancetou a slaninou, je pouze v řezu. Slanina na rozdíl od pancety obsahuje i žebra.  Tato iberská panceta je z černých iberských prasátek, která mají výraznější chuť než prasata bílá. Je prorostlá sádlem, a tak by se dala nazývat spíše špekem - ten ovšem běžně neobsahuje svalovinu, zatímco panceta iberica ano.  Pancetta se běžně servíruje syrová, nakrájená na tenké plátky jako tapas. Skvěle ji ale využijet

koupit
Krájené Chorizo Paprikové Picante 55 g

Krájené Chorizo Paprikové Picante 55 g

Všemi oblíbené chorizo patří mezi tradiční sušené salámy ze Španělska a Portugalska. Jeho hlavními ingrediencemi jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Pikantnost choriza se pak liší podle využití sladké nebo pálivé papriky. Ve Španělsku se používá mletá uzená paprika Pimentón de Vera, která chorizu propůjčuje uzenou chuť. Salámek je vyrobený z bílého plemene prasátek.   Pokud hledáte něco typického pro Španělsko, je to právě chorizo. Hodí s

koupit
Krájený Salchicon Blanco 55G

Krájený Salchicon Blanco 55G

Salchichon je fermentovaný španělský salám vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salámek obsahuje kuličky černého pepře a ty mu dodávají tolik typickou chuť. Pro výrobu Salchichonu se využívá bílé plemeno.  Jde se o typickou španělskou uzeninu, která se narozdíl od choriza hodí spíše do studené kuchyně - skvěle se hodí například na tapas.  TIP: Perfektně chutná sice jednoduchá, ale naprosto skvělá kombinace: bageta, olivový olej a salchichon. Chybu ale rozhodně neuděláte ani v kombinaci s kvalitními sýry

koupit
Krájené Chorizo Paprikové 55G

Krájené Chorizo Paprikové 55G

Všemi oblíbené chorizo patří mezi tradiční sušené salámy ze Španělska a Portugalska. Jeho hlavními ingrediencemi jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Pikantnost choriza se pak liší podle využití sladké nebo pálivé papriky. Ve Španělsku se používá mletá uzená paprika Pimentón de Vera, která chorizu propůjčuje uzenou chuť. Salámek je vyrobený z bílého plemene prasátek.   Pokud hledáte něco typického pro Španělsko, je to právě chorizo. Hodí j

koupit
Vykostěná Paleta Ibérica de Bellota - kousky 200G

Vykostěná Paleta Ibérica de Bellota - kousky 200G

Vykostěná Paleta Ibérica de Bellota o přibližné váze 200 g je sušená šunka z černých polodivokých iberských vepřů. Konkrétně se jedná o přední nohu. Od Jamónu se liší nejen svojí velikostí, ale především chutí masa.  Prasátka se pásla ve volné přírodě a byla krmena výhradně žaludy, bylinkami a trávou. Od toho se odvíjí i označení “bellota”.

koupit
chorizo cular ibérico-salámek z iberskeho prasete mini 180G

chorizo cular ibérico-salámek z iberskeho prasete mini 180G

Chorizo je tradičním španělským salámkem, který je známý především svou osobitou a výraznou paprikovou chutí, za kterou stojí uzená paprika. Neoddělitelnou součástí choriza je ale také česnek a řada bylinek.  Chorizo se od našich klobásek a například čabajky liší nejen masem z iberských prasátek, ale také specifickým způsobem výroby. Chorizo se vyrábí ze syrového fermentovaného masa. Skutečnost, že neprošlo tepelnou úpravou je dalším z faktorů, které dělají chorizo tak jedinečné.  Maso se pečliv

koupit
Salchichon Cular Ibérico - salámek z iberskeho prasete mini 180G

Salchichon Cular Ibérico - salámek z iberskeho prasete mini 180G

Vše, co by vás mohlo zajímat Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou chuť. Salchichon iberico je vyroben z masa černých iberských polodivokých prasat. Tuk těchto zvířat obsahuje nenasycené mastné kyseliny a je výživovými odborníky přirovnáván k olivovému oleji.   Hodí se vědět:  Salchicon je velmi typická španělská uzenina. Na rozdíl od choriza se spíš hodí do studené kuchyně tře

koupit