Bílá čokoládová náplň s křupavými máslovými sušenkami
Pralin DELICRISP FRUIT ROUGES - kousky sušených malin a jahod náplň do pralinek
Jemná pasta z karamelizovaného cukru, pražených lískových ořechů a pražených mandlí
Ochucovací pasta vodní meloun je určena k ochucování máslových krémů, šlehaček, pěn a náplní do pralinek
Mango - pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů
Bílá pasta na bázi cukru ideální k potahování dortů, k dekoraci dortů a cukrářských výrobků, pro výrobu kytiček apod.
Cukrářská hmota vhodná na modelování květin a různých dekorací. Možno s ní i potahovat
Prášková směs na výrobu italského dezertu Panna Cotta
Vanilková pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů
Náplň do pralinek vyrobená tradiční metodou Vhodné na dekoraci cukrářských výrobků nebo k plnění pralinek, na zmrzlinu
Borůvková pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů
Cappuccino pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů
Bílé (mírně smetanové) šupinky k dekoraci cukrářských výrobků
Jemná stoprocentní ochucovací pasta z pražených pistácií
Vysoce kvalitní pasta s příchutí tropického ovoce ( mango a maracuja ) s bílou čokoládou s křupavými pomletými sušenkami z pravého másla