Kuchařské a cukrářské kurzy, čistě rostlinné, veganské. Široká nabídka cukrářského zboží a surovin. Moderní veganské dezerty.
Kakao Rouge Ultime je prvotřídní alkalizovaný kakaový prášek, který se vyznačuje intenzivní mahagonovou barvou, výraznou chutí a bohatým aromatem. Tento produkt poskytuje všechno, co si můžete přát od kvalitního kakaového prášku. Původ bobů tohoto kakaového prášku je v Kamerunu, což je známá oblast pro produkci kvalitního kakaa. Z tohoto důvodu můžete mít jistotu, že Kakao Rouge Ultime je vyroben ze špičkových surovin. Obsah tuku ve Kakao Rouge Ultime se pohybuje mezi 20-22 %, což jej činí ideálním pro
Černá sůl je nepostradatelný pomocník ve veganské kuchyni. Díky své specifické siřičité vůni přidá do pokrmů vajíčkovou chuť a pomůže Vám tak vytvořit skvělá tofu vajíčka , omeletu či majonézu.
Lahůdkové droždí dodává pokrmům plnou a výraznou chuť. Díky své specifické chuti je vhodný zejména jako náhrada sýrů. Pomůže Vám tak vytvořit tu nejlepší sýrovou omáčku nebo dochutí italské risotto.
Rostlinná 45 % čokoláda - alternativa k mléčné čokoládě od francouzského výrobce Linnolat, který ve výrobě nahradil kravské mléko mandlemi.
Rostlinná 45 % čokoláda - alternativa k mléčné čokoládě od francouzského výrobce Linnolat, který ve výrobě nahradil kravské mléko mandlemi.
Rostlinná 45 % čokoláda - alternativa k mléčné čokoládě od francouzského výrobce Linnolat, který ve výrobě nahradil kravské mléko mandlemi.
Hledáte nějakou zajímavou alternativu k vanilce? Nějaké koření, které by Vašim dezertům přidalo nový chuťový rozměr? Tak pak určitě vyzkoušejte tonka fazole. Chutná po mandlích a skvělá je ve spojení s čokoládou.
Prémiový alkalizovaný kakaový prášek s intenzivní červeno-hnědou barvou a výraznou chutí a aroma. Obsah tuku 22-24 % Výrobce: Callebaut
Tmavá prémiová čokoláda značky Cacao Barry (naše nejoblíbenější čokoláda, se kterou primárně pracujeme během našich cukrářských kurzů) Balení: 1 kg, pecičky