Obsah balení: Lososový kaviár Keta 50g Lososový kaviár Gorbuša 50g Kaviár pstruhový 50g Jeseterový kaviár Amur Royal 10g Jeseterový kaviár Osietra 10g Kaviár z jesetera sibiřského 10g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě 0 ° C až 6 ° C
Obsah balení: Lososový kaviár Keta 50g Lososový kaviár Gorbuša 50g Kaviár pstruhový 50g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě 0 ° C až 6 ° C
Obsah balení: Pravý kaviár z jesetera sibiřského (lat. Acipenser BAREII) Čistá hmotnost: 100g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0°C do 4°C
Obsah balení: Kaviár z divokého lososa gorbuša Čistá hmotnost: 120g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě 0 ° C až 6 ° C
Obsah balení: Kaviár z divokého lososa gorbuša Čistá hmotnost: 50g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě 0°C až 6°C
Obsah balení: Jeseterový kaviár Amur Royal 10g Jeseterový kaviár Osietra 10g Kaviár z jesetera sibiřského 10g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě 0 ° C až 6 ° C
Obsah balení: Pravý kaviár Amur Royal (Acipenser schrenkii x Huso dauricus ) Čistá hmotnost: 100g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0°C do 4°C
Obsah balení: Pravý kaviár Beluga (lat. Huso huso) Čistá hmotnost: 30 g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0 ° C do 4 ° C
Obsah balení: jikry ze pstruha (Onc. mykiss) Čistá hmotnost: 50g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě 0°C až 6°C
Obsah balení: Kaviár tresčí Čistá hmotnost: 100 g trvanlivost až 12 měsíců při teplotě od 0 ° C do 6 ° C
Obsah balení: Kaviár mintaje Čistá hmotnost: 100 g trvanlivost až 12 měsíců při teplotě od 0 ° C do 6 ° C
Obsah balení: Kaviár z divokého lososa gorbuša Čistá hmotnost: 500g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě 0°C až 6°C
Obsah balení: Pravý kaviár z jesetera sibiřského (lat. Acipenser BAREII) Čistá hmotnost: 50g trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0°C do 4°C
Obsah balení: Pravý kaviár Amur Royal (Acipenser schrenkii x Huso dauricus ) Čistá hmotnost: 50g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0°C do 4°C
Obsah balení: Pravý kaviár Amur Royal (Acipenser schrenkii x Huso dauricus ) Čistá hmotnost: 150g Trvanlivost 3 až 6 měsíců při teplotě od 0°C do 4°C