Rýže červená vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a oříškovou chutí. Patří mezi speciální neloupané druhy rýže.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Špaldové otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší.
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Jasmínovou vůni a chuť získává díky specifickému klimatu a půdě v severní oblasti Thajska, kde se pěstuje.
Pšeničné otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu.
Čiroková mouka - nový level vašeho bezlepkového pečení. Čirokovou mouku si sami meleme v našem bezlepkovém bio mlýně.
Vypěstujte si doma zdravé rostlinné klíčky v BIO kvalitě bez pesticidů. Získáte tím ty nejčerstvější vitaminy. V suchých zrnech a semenech se skrývá zásoba minerálních látek, stopových prvků, bílkovin, vitamínů a enzymů.
Vypěstujte si doma zdravé rostlinné klíčky v BIO kvalitě bez pesticidů. Získáte tím ty nejčerstvější vitaminy. V suchých zrnech a semenech se skrývá zásoba minerálních látek, stopových prvků, bílkovin, vitamínů a enzymů.
Kombucha černý čaj - kdo holduje kombuše sto let světem pokluše. Kombucha černý čaj pro osvěžení i energii. Lehce fermentovaný nápoj z černého čaje s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kyseliny mléčné, slazený třtinovým cukrem. Nejlépe chutná chlazený či doplněný plátky čerstvého citrónu.
Pohankové palačinky, stejně jako ječné lívance nechybí na žádné akci. Jsou z kvalitní pohankové mouky, kterou meleme u nás v bezlepkovém mlýně. Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin a rutinu. Působí příznivě na cevní soustavu a imunitu. Pohankové palačinky jsou tak tipem na výbornou snídani, oběd i večeři.
Žitná mouka výražková na posvícení a sváteční dny. Žitná mouka výražková je zaručenou volbou na sváteční perníky, vdolky, buchty, rohlíčky a houstičky.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná hrubá mouka je vhodná na domácí knedlíky, halušky, noky, šišky i třená těsta.
Strouhaný kokos se využivá při vaření a pečení. Většinou do dezertů a moučníků, a to jako posyp i náplň, do smoothie, snídaňových kaší a cereálií.
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin. Zaženou hlad na dlouhou dobu, obohatí tělo o rozpustnou i nerozpustnou vlákninu i vitamíny a minerální látky, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny.
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin. Zaženou hlad na dlouhou dobu, obohatí tělo o rozpustnou i nerozpustnou vlákninu i vitamíny a minerální látky, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny.