Vinný ocet je produkt, který je součástí historie společnosti Mengazzoli. V 70. letech 20. století Giorgio zahájil novou výrobní linii s touto značkou. Uplynulo téměř padesát let a tato etiketa je nám již důvěrně známá, protože se stále objevuje v našich spižírnách a dodává barvu, chuť a trochu vzpomínek.
Vinný ocet značky Mengazzoli se získává z výběru a míchání vín, tradičním pomalým třískovým zpracováním. Všechny vinné octy vyráběné společností Mengazzoli si zachovávají kulatost a hustotu chuti a zvláštní vůni.
Balzamikový ocet z Modeny I.G.P. Mengazzoli je výrazem velké hodnoty, výsledkem práce, výběru surovin, jejich přeměny a zušlechťování.
Ocet vyrobený zbavením octa barvy přírodními procesy. Vinný ocet je produkt, který je součástí historie společnosti Mengazzoli. V 70. letech 20. století Giorgio zahájil novou výrobní linii s touto značkou.
Bílý vinný ocet je ocet, který je součástí historie společnosti Mengazzoli. Vinný ocet je produkt, který je součástí historie společnosti Mengazzoli. V 70. letech 20. století Giorgio zahájil novou výrobní linii s touto značkou. Uplynulo téměř padesát let a tato etiketa je nám již důvěrně známá, protože se stále objevuje v našich spižírnách a dodává barvu, chuť a trochu vzpomínek.
Vinný ocet, výrazný ocet s 6,5% kyselostí, jemnou vůní, měkkou, zakulacenou a živou chutí, vyráběný podle zavedené tradice z vybraných bílých vín.
Vinný ocet, silný ocet s 6,5% kyselostí, s jemnou vůní a měkkou, zakulacenou a živou chutí, vyráběný podle zavedené tradice z vybraných červených vín.
Jablečný ocet je vynikající jako prostředek k zahnání žízně. Lze jej ředit v tonikové vodě nebo použít při přípravě nealkoholických a nealkoholických nápojů. Konzumace jablečného octa v nápojích má starověký původ; existují důkazy o jeho konzumaci zředěného ve vodě již v římských dobách, kdy byl používán pro svou schopnost povzbudit organismus.
Balzamikový ocet Senso Blu je voňavý a vyvážený ocet, vynikající pro přípravu míchaných salátů a chutných zálivek se solí, olejem a příchutěmi. Je to organický produkt, a proto je ideální pro ty, kteří dodržují určitou dietu.
Balzamikový ocet Senso Blu je voňavý a vyvážený ocet, vynikající pro přípravu míchaných salátů a chutných zálivek se solí, olejem a příchutěmi. Je to organický produkt, a proto je ideální pro ty, kteří dodržují určitou dietu.
Vinný ocet je produkt, který je součástí historie společnosti Mengazzoli. V 70. letech 20. století Giorgio zahájil novou výrobní linii s touto značkou. Uplynulo téměř padesát let a tato etiketa je nám již důvěrně známá, protože se stále objevuje v našich spižírnách a dodává barvu, chuť a trochu vzpomínek.
Vinný ocet, silný ocet s 6,5% kyselostí, s jemnou vůní a měkkou, zakulacenou a živou chutí, vyráběný podle zavedené tradice z vybraných červených vín.
Balzamikový ocet Senso Blu je voňavý a vyvážený ocet, vynikající pro přípravu míchaných salátů a chutných zálivek se solí, olejem a příchutěmi. Je to organický produkt, a proto je ideální pro ty, kteří dodržují určitou dietu.
Ocet z bílého vína Acetificio Mengazzoli s 6,5% kyselostí má lehkou vůni doprovázenou jemnou, kulatou a jasnou chutí. Vyrábí se podle osvědčené tradice Acetificio Mengazzoli z vybraných bílých vín.
Balzamikový ocet Senso Blu je voňavý a vyvážený ocet, vynikající pro přípravu míchaných salátů a chutných zálivek se solí, olejem a příchutěmi. Je to organický produkt, a proto je ideální pro ty, kteří dodržují určitou dietu.