Xylitol patří mezi alternativní sladidla. Xylitol má nízký glykemický index, dopřát si ho tedy mohou i diabetici nebo ti, kteří zrovna hubnou.
Vhodný k zahušťování i přípravě např. pudinků při intoleranci na lepek.
Mouka z jemná krupice s vysokým obsahem bílkovin a lepku.
Balení hrubého bulguru pšeničného. Obsahuje lepek.
Semínko bohaté na Omega 3 a 6 mastné kyseliny a další důležité živiny pro lidský organismus. Hodí se do pečiva, salátů, jogurtů, müsli nebo poslouží jako posyp na různé pochutiny.
Lahodné k zeleninové směsi, k polévce či místo chlebu.
Xantanová guma je přírodní látka, prodlužující čerstvost i životnost potravin. Usnadňuje práci s bezlepkovým těstem. Využijete ji při přípravě cukrovinek i k zahušťování.
Rozpustná vláknina z guarových bobů pro pravidelnou činnost zažívacího ústrojí.
Extrahovaný prášek z přírodních mořských řas bez přísad, barviv, konzervačních látek. Neochucený, chuťově neutrální.
Ovocný nápoj vyrobený z hroznové šťávy ochucený aloe vera a kousky aloe vera.
Žlutá čočka je lépe stravitelná než klasická zelená čočka. Ploché tenké šošolky mají světlou nažloutlou barvu, která po uvaření zintenzivní.
Jedním z dalších zdraví prospěšným olejem je olej rýžový