Už naše babičky věděly, že: šípek čistí a vyživuje krev, posiluje oběhový, dýchací a trávicí systém, podporuje brzlík, který pomáhá optimálně pracovat imunitnímu systému. Látky obsažené v granátovém jablku prospívají cévám a čistí krev. Prospěšnost v případě anémie (chudokrevnosti) je díky bohatosti na minerály, zejména železo. Navíc se v plodech nachází vysoké množství sodíku a vitamínů A, B, E, K a C.
Konečně fungující návod, jak včelařit s respektem vůči včelám Druhý díl dvoudílné série se zabývá včelstvy jako biologickými celky. Podrobně popisuje ekologické požadavky včelstev, dutinu stromu jako jejich přirozené prostředí a přibližuje přirozenou dynamiku včelího díla. Úvodní teoretická část umožňuje kultivaci názoru v oblasti úlové otázky, optimalizace technologií včelaření i prevence chorob včelího plodu. Autor razí názor, že je třeba přejít od pracného a násilného včelaření nástavkového k přirozené
Pečenáda je jedinečná ovocná pomazánka, která vyniká vysokým obsahem ovoce. Naši Pečenádu doslazujeme fruktózou a používáme přírodní rostlinnou želatinu agar-agar.
Kniha Včelařství se zabývá všemi důležitými teoretickými i praktickými otázkami chovu včel.
Už naše babičky věděly, že: Maracuja je plná vitamínů! Z vitamínů obsahuje maracuja vitamín B, C a provitamín A. Plod maracuji je poměrně bohatý na sacharidy – obsahuje jich kolem 17 %. Dále se v ní ukrývá vápník, fosfor, železo i podíl vlákniny. Mango obsahuje mnoho balastních látek. Je bohaté na vitaminy A, B, C a E. Posiluje imunitní systém. Poskytuje velké množství draslíku, vápníku a hořčíku. Působí probioticky a napomáhá růstu prospěšných střevních bakterií.
Už naše babičky věděly, že: Angrešt je bohatou zásobárnou vitamínů a minerálních látek, obsahuje vitamín C, E, B1-B6, provitamín A, vápník, fosfor, zinek, měd, hořčík, křemík, poměrně hodně železa. Je vynikajícím nenávykovým prostředkem na akutní i chronickou zácpu, posiluje cévy a čistí je od cholesterických usazenin, mírně snižuje krevní tlak.
Kniha Včelařův rok je návodem, co by měl včelař dělat každý měsíc v průběhu celého roku. Najdete v ní jednoduchý, praktický a aktuální popis všech metod a zásahů v určitém okamžiku, jejichž dodržování vám zaručí, že o svá včelstva budete pečovat tím nejlepším způsobem.
Už naše babičky věděly, že: Maracuja je plná vitamínů! Z vitamínů obsahuje maracuja vitamín B, C a provitamín A. Plod maracuji je poměrně bohatý na sacharidy – obsahuje jich kolem 17 %. Dále se v ní ukrývá vápník, fosfor, železo i podíl vlákniny. Mango obsahuje mnoho balastních látek. Je bohaté na vitaminy A, B, C a E. Posiluje imunitní systém. Poskytuje velké množství draslíku, vápníku a hořčíku. Působí probioticky a napomáhá růstu prospěšných střevních bakterií.
Pečenáda je jedinečná ovocná pomazánka, která vyniká vysokým obsahem ovoce. Naši Pečenádu doslazujeme fruktózou a používáme přírodní rostlinnou želatinu agar-agar.
Pečenáda je jedinečná ovocná pomazánka, která vyniká vysokým obsahem ovoce. Naši Pečenádu doslazujeme fruktózou a používáme přírodní rostlinnou želatinu agar-agar.
Dalibor Titěra a kolektiv Publikace Hygiena ve včelařství vás seznámí s důležitými pravidly při péči o včelstvo tak, aby bylo zdravé a silné. tato publikace je vhodná pro každého včelaře.
Pečenáda je jedinečná ovocná pomazánka, která vyniká vysokým obsahem ovoce. Naši Pečenádu doslazujeme fruktózou a používáme přírodní rostlinnou želatinu agar-agar.
Už naše babičky věděly, že: Angrešt je bohatou zásobárnou vitamínů a minerálních látek, obsahuje vitamín C, E, B1-B6, provitamín A, vápník, fosfor, zinek, měd, hořčík, křemík, poměrně hodně železa. Je vynikajícím nenávykovým prostředkem na akutní i chronickou zácpu, posiluje cévy a čistí je od cholesterických usazenin, mírně snižuje krevní tlak.
Pečenáda je jedinečná ovocná pomazánka, která vyniká vysokým obsahem ovoce. Naši Pečenádu doslazujeme fruktózou a používáme přírodní rostlinnou želatinu agar-agar.
Pečenáda je jedinečná ovocná pomazánka, která vyniká vysokým obsahem ovoce. Naši Pečenádu doslazujeme fruktózou a používáme přírodní rostlinnou želatinu agar-agar.