Špičkové delikatesy a speciality ze Španělska ✓ Jsme přímý dovozce ✓ Expert na španělské potraviny od roku 2010 ✓ Široký sortiment skladem ✓ Dárková balení specialit
Iberská paštika z černých iberských prasat v kombinaci s kousky sušené šunky, to je paté iberico con virutas de jamon. Tuto úžasnou delikatesu si můžete vychutnat v kombinaci s máslem, nebo olivovým olejem na topince nebo rozpečené bagetce. Vše, co by vás mohlo zajímat:lt;/p> Jak Paté iberico, tak sušená šunka je Španělská klasika. Jejich spojením vznikla tato delikátní paštika, která potěší každého správného masožravce. Náš tip: Vyzkoušejte bagetku, pokapanou olivovým olejem ,
Vše co by Vás mohlo zajímat: Vyrobeno z lokálních surovin. Zvěřina vždy pochází z místních obor poblíž, kde se zvířata volně a přirozeně krmí na pastvinách. Jelení paštika s hřibem pravým, skvělá na chleba, bagetku nebo topinku. Náš tip: Skvěle se hodí na bagetu s olivovým olejem, v kombinaci s červeným vínem. Skvělý dárek pro milovníky zvěřiny, pro myslivce zvlášť.
Máte rádi sušenou šunku jamon iberico? Zkuste také krém z iberské šunky. Skvěle chutná, lehce se roztírá a vychutnat si ho můžete samostatně s picos nebo třeba na bagetce s máslem nebo s olivovým olejem. Pokud chcete ještě něco rozmanitějšího, přidejte i plátek sýra a olivy. Iberská paštika patří mezi španělskou klasiku, kterou rozhodně ocení každý milovník játrovek.
Vše, co by vás mohlo zajímat: Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party. Tato lahodná paštika je vyrobena z masa černých iberských prasat a její jemný nádech dodávají právě rozinky a sherry víno.Náš tip: Paštika se skvěle hodí na toast, rozpečenou bagetku s máslem nebo pokapanou olivovým olejem. Kromě toho se dá kombinovat s různými sýry, lilky, papričkami nebo dalšími ingrediencemi podle vlastní
Nenechte si utéct jedinečnou chuť Paté Iberico v kombinaci s vyhlášenými třešněmi z údolí Jerte. Náš TIP: Chcete zkusit klasiku, která nikdy nezklame? Vsaďte na bagetku pokapanou olivovým olejem, iberskou paštikou a plátkem polozralého sýru. Pokud máte to štěstí, že právě teď zrají třešně, pár si jich sežeňte, namažte si toast, bagetu nebo chleba paštikou a na ni dejte několik slaďoučkých třešní. K tomu si otevřete láhev jemnějšího červeného vína s ovocnými tóny, zavřete oči a užijt
Lahodný krém z ovčího sýru a rajčat, jemně pikantní chuti je ideální na toasty, bagety. Doporučujeme na bagetu dát olivový olej, krém a zelené olivy bez pecky. Skvělá pochoutka!
Mohlo by Vás zajímat: Paštika z uzeného lososa . Skvělá s bagetkou, topinkou nebo jen tak s picos. Doporučujeme s bílým vínem nebo šumivým vínem Cava. Hodí se vědět: Paštika z lososa bohatá na omega 3
Vše, co by vás mohlo zajímat: Perdiz del Monte (Alectoris rufa) je pták jehož domovem jsou hory Pyrenejského poloostrova. Je ve španělsku velice oblíbený, a tak se Španělé z něj naučili dělat prvotřídní paštiku. Tahle v kombinaci s brandy vás určitě dostane. Náš tip: Skvěle se hodí na bagetu s olivovým olejem, v kombinaci s červeným vínem. Skvělý dárek pro milovníky zvěřiny, pro myslivce zvlášť.
Vše co by Vás mohlo zajímat: Veškeré hrozny, ze kterých vyrábíme naše vína pocházejí z našich vinic. Vše co z našich vinic získáme, proměníme ve víno, které vyjadřuje povahu Tineda, současně s inspirací. Vinařství pracujeme tak, že to, co z těchto hroznů získáme, se přemění na víno, které vyjadřuje povahu Tinedo, se současnou inspirací. Vína Tinedo, jsou terroir, ve kterých všechny původní révy naší oblasti, sdílejí stejné podmínky klimatu, půdy, přírodních živin a péče, hrozny
Všechny hrozny, ze kterých vína vyrábíme, pocházejí z našich vinic. Víno Cala 1 zraje 2 zimy v betonových nádržích. Zachová si tak svěžest a stejně tak i vůni květin a červeného ovoce hroznů. Jde o velmi vyvážené víno s dobrou strukturou. Zrání v betonu podtrhuje kvality označení terroir a také autentičnost vína typu Estate. Na pohled: Sametové s krásnými modrými tóny vysoké intenzity. Vůně: Dobře definované tóny aroma bílých květů, třešní a jahod s jemnými tóny čokolády a koření (lékořice). Ch
Vše, co by vás mohlo zajímat: Krém z Iberské šunky, je jiný způsob jak ochutnat sušenou šunku jamon iberico. Skvělý, lehce roztíratelný krém, který vychutnáte samostatně s picos, na bagetě s máslem nebo s olivovým olejem. Můžete přidat plátek sýra, olivy. Hodí se vědět: Krémové na jemně udělané paštiky jsou ve Španělsku populární jako snídaně. Dopřejte si Desayuno Ibérico (španělskou snídani) v pohodlí svého domova. Snídáni to, ale nekončí, k večeru si udělejte s
Vše, co by jste měli vědět: Víno z vinařské oblasti Jumilla (Murcia) se ještě nedávno považovalo za podřadnou odrůdu, která se dávala do směsek nebo se prodávala jako tzv. Granel, tj. cisternové víno. Před pár lety se však situace zásadně změnila, v oblasti nyní působí mnoho malých vinařů a k odrůdě Monastrell se upřel zrak světa. Vína odrůdy Monastrell jsou těžší a aromatická. Mají intenzivní ovocnou chuť, ve které ucítíte především ostružiny, bohatou tříslovinu a vyšší obsah alkoholu. Víno zraje 1
Svěží bílé víno nazelenalé až slámové barvy, které se skvěle doplňuje s plody moře, rybami, zeleninovými pokrmy, polévkami i saláty. A hodí se také k pastě a paelle. Má intenzivní aroma bílých květů, peckovin (broskve a nektarinky) a tropického ovoce (ananas, mango). V ústech je jemné s dlouhým závěrem.
Červené víno vhodné především k uzeným sýrům, vyzrálým masům a grilované zelenině. Jak si ho zaručeně nejlépe vychutnáte? V dobré společnosti. Na pohled: Picota třešňově červená barva s ocelovým lemem. Vůně: Zralé černé ovoce s kořenitým dotekem. Chuť: Dobrá kyselost a vyzrálá tříslovina. Dlouhé a vytrvalé.