Moji milí masožrouti. Když poletíte někam na delší trek, Nepál, Gruzie, Kuba a co já vím kam, a budete chtít s sebou moje masíčko, napište to do poznámky v objednávce a já vám ho nechám vydýchat po sušení o pár dní déle (3-7), než ho zabalím.Pro normální konzumaci je to jedno, ten efekt udělá doma ošatka, ale na…
Vůně jehličí a to hodně. Chutná jako pořádný steak. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Tu správnou chuť zajišťuje snítka rozmarýnu a doladěno pepřem ;).
Vůně jehličí a to hodně. Chutná jako pořádný steak. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Tu správnou chuť zajišťuje snítka rozmarýnu a doladěno pepřem ;).
Růžový pepř má lehce nasládlou chuť a skvěle voní! Růžový pepř jsou téměř zralé bobule stromu Schinus z Jižní Ameriky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky.
Růžový pepř má lehce nasládlou chuť a skvěle voní! Růžový pepř jsou téměř zralé bobule stromu Schinus z Jižní Ameriky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky.
Růžový pepř má lehce nasládlou chuť a skvěle voní! Růžový pepř jsou téměř zralé bobule stromu Schinus z Jižní Ameriky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky.
Růžový pepř má lehce nasládlou chuť a skvěle voní! Růžový pepř jsou téměř zralé bobule stromu Schinus z Jižní Ameriky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky.
Zelený pepř je oblíbený pro svoji svěží chuť a jemnou vůni. Zelený pepř se sklízí ještě nedozrálý a narozdíl od pepře černého není fermentovaný. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky.
Zelený pepř je oblíbený pro svoji svěží chuť a jemnou vůni. Zelený pepř se sklízí ještě nedozrálý a narozdíl od pepře černého není fermentovaný. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky.
Zelený pepř je oblíbený pro svoji svěží chuť a jemnou vůni. Zelený pepř se sklízí ještě nedozrálý a narozdíl od pepře černého není fermentovaný. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky.
Zelený pepř je oblíbený pro svoji svěží chuť a jemnou vůni. Zelený pepř se sklízí ještě nedozrálý a narozdíl od pepře černého není fermentovaný. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Moc dobré sušené hovězí maso - jerky.
Konzumace pouze na vlastní nebezpečí!!! Opravdu ostré sušené hovězí maso - jerky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Tu správnou chuť zajišťuje hrubě a jemně drcený pepř a ďábelskou ostrost porce jedné z nejpálivějších papriček světa ... Carolina Reaper ;))). Než tohle masíčko někomu nabídnete, tak mu pořádně vysvětlete co mu dáváte a co to s ním může všechno udělat!
Konzumace pouze na vlastní nebezpečí!!! Opravdu ostré sušené hovězí maso - jerky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Tu správnou chuť zajišťuje hrubě a jemně drcený pepř a ďábelskou ostrost porce jedné z nejpálivějších papriček světa ... Carolina Reaper ;))). Než tohle masíčko někomu nabídnete, tak mu pořádně vysvětlete co mu dáváte a co to s ním může všechno udělat!
Konzumace pouze na vlastní nebezpečí!!! Opravdu ostré sušené hovězí maso - jerky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Tu správnou chuť zajišťuje hrubě a jemně drcený pepř a ďábelskou ostrost porce jedné z nejpálivějších papriček světa ... Carolina Reaper ;))). Než tohle masíčko někomu nabídnete, tak mu pořádně vysvětlete co mu dáváte a co to s ním může všechno udělat!
Konzumace pouze na vlastní nebezpečí!!! Opravdu ostré sušené hovězí maso - jerky. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. Tu správnou chuť zajišťuje hrubě a jemně drcený pepř a ďábelskou ostrost porce jedné z nejpálivějších papriček světa ... Carolina Reaper ;))). Než tohle masíčko někomu nabídnete, tak mu pořádně vysvětlete co mu dáváte a co to s ním může všechno udělat!
Vzhůru do hor: Mega balení jerky z jen nasoleného hovězího flank steaku. Děláno ručně a nasolováno mořskou solí s kapkou octa. 250g jerky je ideální dávka pro jednoho člověka na dva dny. Tato verze chutná i dětem!