Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky
Sada je určena jak pro začátečníky, tak i pro zkušené domácí sládky, kteří chtějí vyzkoušet osvětčené receptury pro vaření ze základních surovin. Sady obsahují výhradně slady Weyermann, chmel tipycký pro daný pivní styl a stejně tak kvasnice odpovídající danému pivnímu stylu.Součástí sady je i postup přípravy, vhodný i pro poučené začátečníky. Všechny suroviny jsou nabaleny podle dané receptury pro výsledný objem piva 20l s 16ºBlg.Obsah sady:slad - celý, nebo šrotovanýchmelkandizovaný cukrpomerančová kůra
Sada je určena jak pro začátečníky, tak i pro zkušené domácí sládky, kteří chtějí vyzkoušet osvětčené receptury pro vaření ze základních surovin. Sady obsahují výhradně slady Weyermann, chmel tipycký pro daný pivní styl a stejně tak kvasnice odpovídající danému pivnímu stylu.Součástí sady je i postup přípravy, vhodný i pro poučené začátečníky. Všechny suroviny jsou nabaleny podle dané receptury pro výsledný objem piva 20l s 15oBlg.Obsah sady:slad - celý, nebo šrotovanýchmelkvasnicefermentační dropsVýrobní
Sada je určena jak pro začátečníky, tak i pro zkušené domácí sládky, kteří chtějí vyzkoušet osvětčené receptury pro vaření ze základních surovin. Sady obsahují výhradně slady Weyermann, chmel tipycký pro daný pivní styl a stejně tak kvasnice odpovídající danému pivnímu stylu.Součástí sady je i postup přípravy, vhodný i pro poučené začátečníky. Všechny suroviny jsou nabaleny podle dané receptury pro výsledný objem piva 20l s 15oBlg.Obsah sady:slad - celý, nebo šrotovanýchmelkvasnicefermentační dropsVýrobní
Sada je určena jak pro začátečníky, tak i pro zkušené domácí sládky, kteří chtějí vyzkoušet osvětčené receptury pro vaření ze základních surovin. Sady obsahují výhradně slady Weyermann, chmel tipycký pro daný pivní styl a stejně tak kvasnice odpovídající danému pivnímu stylu.Součástí sady je i postup přípravy, vhodný i pro poučené začátečníky. Všechny suroviny jsou nabaleny podle dané receptury pro výsledný objem piva 20l s 12oBlg.Obsah sady:slad - celý, nebo šrotovanýchmelkvasnicefermentační dropsVýrobní
Sada je určena jak pro začátečníky, tak i pro zkušené domácí sládky, kteří chtějí vyzkoušet osvětčené receptury pro vaření ze základních surovin. Sady obsahují výhradně slady Weyermann, chmel tipycký pro daný pivní styl a stejně tak kvasnice odpovídající danému pivnímu stylu.Součástí sady je i postup přípravy, vhodný i pro poučené začátečníky. Všechny suroviny jsou nabaleny podle dané receptury pro výsledný objem piva 20l s 12oBlg.Obsah sady:slad - celý, nebo šrotovanýchmelkvasnicefermentační dropsVýrobní
Sada je určena jak pro začátečníky, tak i pro zkušené domácí sládky, kteří chtějí vyzkoušet osvětčené receptury pro vaření ze základních surovin. Sady obsahují výhradně slady Weyermann, chmel tipycký pro daný pivní styl a stejně tak kvasnice odpovídající danému pivnímu stylu.Součástí sady je i postup přípravy, vhodný i pro poučené začátečníky. Všechny suroviny jsou nabaleny podle dané receptury pro výsledný objem piva 20l s 13,2oBlg.Obsah sady:slad - celý, nebo šrotovanýchmelkvasnicefermentační dropsVýrob
Sada je určena jak pro začátečníky, tak i pro zkušené domácí sládky, kteří chtějí vyzkoušet osvětčené receptury pro vaření ze základních surovin. Sady obsahují výhradně slady Weyermann, chmel tipycký pro daný pivní styl a stejně tak kvasnice odpovídající danému pivnímu stylu.Součástí sady je i postup přípravy, vhodný i pro poučené začátečníky. Všechny suroviny jsou nabaleny podle dané receptury pro výsledný objem piva 20l s 13,2oBlg.Obsah sady:slad - celý, nebo šrotovanýchmelkvasnicefermentační dropsVýrob
Pivní styl Biere Brut jiným názvem taky Biere Champagne. Jemně chmelené z plzeňských sladů, pomalu kvašené pomocí Champagne kvasnic. Dodáním hoblin francouzského dubu během kvašení obohacuje pivo o chutě typické pro fermentaci v dubovém sudu. Do fermentační nádoby vložíme spařené dubové hobliny (součást balení). Můžeme přidat 0,5kg Dextrózy (Glukoza). Přiložené kvasnice rehydrujeme při teplotě 34oC +/- 2oCLežení nejméně 6-8 týdnů (čím déle tím lépe). Maximální várka: 23l piva Hmotnost: 3.4kg
Pivní styl Imperial Stout je svrchně kvašené pivo, velmi silné, velmi tmavé až černé, výrazná hořkost. S jemnými esterovými příchutěmi. Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr. Ležení nejméně 6-8 týdnů. Maximální várka: 23l piva Hmotnost: 3.4kg
Pivní styl Stout . Velmi tmavá barva a silná hořkost.Svrchní kvašení obohacuje pivo o esterové příchutě.Pro fermentaci je nejlépe použít Maltózu, nebo Dextrózu (glukózu).Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr. Ležení nejméně 4 týdny. Maximální várka: 23l pivaHmotnost: 1.7kg
Pivní styl English Stout je velmi populární britské pivo, je stejné jako v pubu.. Barva velmi tmavá, téměř černá, obrovská hořkost, ostré sladové aroma, kávové příchutě. Fanoušci těchto typů jej velmi ocení. Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr. Ležení nejméně 5 týdnů.Maximální várka: 23l pivaHmotnost: 3.4kg
Pivní styl Dark Ale, populární britské svrchně kvašené pivo.Tmavá barva a vyvážená hořkost.Svrchní kvašení obohacuje pivo o esterové příchutě.Pro fermentaci je nejlépe použít Maltózu, nebo Dextrózu (glukózu).Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr. Ležení nejméně 4 týdny. Maximální várka: 23l pivaHmotnost: 1.7kg
Pivní styl Porter . Nejtmavší typ piva spodní fermentace. Tmavá barva a vysoká hořkost . Lahůdka pro milovníky tohoto stylu . Není k dispozici od jiných výrobců .Jako jediní dodáváme kvasnice spodní fermentace pro domáci vařiče. Prosím, nebojte se spodního kvašení, protože mladina musí být chlazen pouze mírně po 48 hodinách, vložením do chladné místnosti nebo postavit na noc na balkon. Stačí dosáhnout teplotu pod 19ºC.Pro fermentaci je nejlépe použít Maltózu, nebo Dextrózu (glukózu).Pro sekundární ferment
Pivní styl Bock (Kozel) stále oblíbenější pivo nejen v Německu. Opálově tmavé barvy bylo dosaženo tím, že se zvyšilo množství Mnichovského a Vídeňského sladu. Silná sladová chuť a vyvážená hořkost .Jako jediní dodáváme kvasnice spodní fermentace pro domáci vařiče. Prosím, nebojte se spodního kvašení, protože mladina musí být chlazen pouze mírně po 48 hodinách, vložením do chladné místnosti nebo postavit na noc na balkon. Stačí dosáhnout teplotu pod 19ºC.Pro fermentaci je nejlépe použít Maltózu, nebo Dextr
Pivní styl Lager, nejpopulárnější pivo v našem regionu Evropy.Krásná zlatavá barva a vyvážená hořkost .Jako jediní dodáváme kvasnice spodní fermentace pro domáci vařiče. Prosím, nebojte se spodního kvašení, protože mladina musí být chlazen pouze mírně po 48 hodinách, vložením do chladné místnosti nebo postavit na noc na balkon. Stačí dosáhnout teplotu pod 19ºC.Pro fermentaci je nejlépe použít Maltózu, nebo Dextrózu (glukózu).Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr. Ležení nejméně 4